Hronika

Radonjićem se zbog zelenašenja bavi Osnovno tužilaštvo

Predmet protiv višeg državnog tužioca Gruja Radonjića, koji se sumnjiči za krivično djelo zelenašenje, predat je Osnovnom tužilaštvu jer je Specijalno državno tužilaštvo ocijenilo da nema elemenata organizovanog kriminala.

To je Pobjedi potvrđeno od izvora bliskih istrazi.

Rađonjić se našao pod lupom kolega kada je do njih došla informacija da već duže vrijeme daje novac pod kamatu.

Osim Radonjića za zelenašenje se terete i Aleksandar Đurapčević i Nikola Pajović. Prema ranijem pisanju medija, Radonjić je negirao optužbe i rekao da ne bi mogao obavljati tužilačku funkciju da se bavi zelenašenjem.

Rađonjić je krajem prošle godine pokrenuo parnični postupak protiv Danila Pejovića i njegovog preduzeća DOO „Montenegro prevoz“ zbog, kako je naveo u tužbenom zahtjevu, duga od 30.000 eura koje je pozajmio bez kamate. Tvrdio je da 30.000 eura koje je pozajmio Pejoviću potiču od prodaje obveznica restitucije koje je dobio po osnovu nasljeđivanja đedovine i ušteđevine. Sa druge strane, Pejović je pred sudom tvrdio da je iznos novca, koji, navodno, duguje Radonjiću, vratio.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gagi
Gost
gagi

Sto si IZBECIO Radonjicu,kao da se ko boji od tebe,fuksro zelenaska,no eto dokaz kakvo nam je pravosudje dje si i ti(cast postenim),ali takve POMETINE kao ti,imaju “SVOJE” ljude,tako da sec ispanuti nevin,a Drzava da ti plati gomilu novca,za “traume,ugled i postenje”nego neznam za koje “POSTENJE”.

Send this to a friend