Hronika

Rasvijetljen pokušaj ubistva u Beranama

Policija u Beranama uhapsila je Viktora Šuntića zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo pokušaj ubistva u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je za njega donio rješenje o zadržavanju u policijski prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu, saopštio je Miodrag Božović načelnik Centra bezbjednosti Berane.

Prema njegovim riječima sumnja se da je Viktor Šuntić 1. jula ove godine oko 21.30 časova, u ulici 29. novembar u Beranama, hicima iz vatrenog oružja pokušao da ubije Stefana Jašovića, koji je tom prilikom teško povrijeđen.

“Službenici Centra bezbjednosti Berane i Sektora kriminalističke policije su u cilju rasvijetljavanja ovog krivičnog djela preduzeli niz operativnih i taktičkih mjera i radnji koje su rezultirale rasvijetljavanjem ovog krivičnog djela i identifikovanjem osumnjičenog Šuntića koji je juhapšen u Podgorici, a nakon toga sproveden u Centar bezbjednosti Barane na dalje postupanje”, rekao je on.

3

avatar
1000
1
2
0
 
2
IvanNe znamo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ne znamo
Gost
Ne znamo

Ko su ljudi?

Ivan
Gost
Ivan

Zubar

Ivan
Gost
Ivan

Sad kad okrpi 2,3 godine kad izadje bice miran kao bubica i ufatice se posla da popravlja ljudima zube nece vise mafijati

Send this to a friend