Hronika

Sedam vozača autobusa kažnjeno po 100 eura

Ilustracija, foto: Pixabay

Inspekcija za drumski saobraćaj je kaznila sedam vozača autobusa po 100 eura, jednu kompaniju dvije hiljade eura, a jednu odgovornu osobu u firmi 500 eura.

Kako su naveli iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva, inspekcija je od 13. do 19 jula kontrolisala 82 autobusa po osnovu ovlašćenja iz Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Opomenuta su tri vozača i 19 putnika.

9

avatar
1000
6
3
0
 
8
vekiCetinjeSovaMikisandra
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
veki
Gost
veki

kazna za koju kompaniju, korupcija cveta kad ih registruju, vrata i menjač zalijepljeni selotejpom, to sam vidjela, zar je to ,,EU nivo,,

Miki
Gost
Miki

Zašto vozače kažnjavaju,sram ih bilo… Zar nema vozač što drugo da gleda dok radi,nego da blene u putnike ko će masku skinuti i kolika će biti distanca medju putnicima. Kakvi ste inspektori-takvi ste i ljudi. No neka,zagorcavajte im zivote,prije ce im doci u glavu da ostave te takve poslove i silne gazde,pa mozda nekada i sebi nesto zarade. Pi…

Cetinje
Gost
Cetinje

Miki i ja sam vozac doduse slepera pa nosim masku,u pitanju je NOSENJE MASKE osobe koja upravlja autobusom i u pravu je inspekcija,putnici za sebe odgovaraju.

sandra
Gost
sandra

Dje je kontrola za autobuse Alivodica,vozimo se sa kombijem sa starog aerodroma koji je u raspadanju.U taj kombi je prava zaraza,a njegove autobuse niko ne kontrolise!!!Bruka i sramota…

Sasa
Gost
Sasa

Sram vas bilo sa cime se vi hvalite,u ovu tako reci nemastinu kaznjavate legalne prevoznike i od toga punite budzet,a u neke autobuse ne smijete ni uci.to vam je svako jutro udarna vijest koliko ste kazni napisali.svaka cast samo nastavite tako a necete jos dugo.

Leko
Gost
Leko

Kakvo zastidje. Ka da od kuge boluju, a ne zdravi ljudi nisu masku stavili. Jedva se sastavlja kraj sa krajem i dodju lesinari i kaznjavaju to sto mog. Ma kad se prebaca “belo” na tovare, nikome nista

Sova
Gost
Sova

E moj Leko, sa tom pameću nećeš naprijed, i to nije problem. Problem je što takvih imamo previše, pa ni ostali, normalni, ne mogu naprijed. Skoro je bio tekst kako vozač autobusa u Hrvatskoj nije htio da krene sa stanice jer jedan putnik nije htio da stavi masku. Pošto je prošlo nekoliko minuta, a putnik je i dalje bio tvrdoglav,… Više »

Cetinje
Gost
Cetinje

Leko dje ti zivis,dali si cuo za PANDEMIJU Coronavirusa na globalnom nivou pa i kod nas,tebe nece “dovatiti”jer ti je kroz glavu tunel “Sozina”.

Tako je
Gost
Tako je

Cudo ste napravili.. Bravo vam se..

Send this to a friend