Hronika

Spriječeno krijumčarenje 668 kg rezanog duvana i 7.500 paklica cigareta, uhapšene dvije osobe

Foto: Uprava policije

Službenici Sektora granične policije u Ulcinju su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, spriječili krijumčarenje cigareta i rezanog duvana iz Republike Albanije u Crnu Goru i procesuirali tri osobe, od kojih su dvije uhapšene, saopšteno je iz Uprav epolicije.

“Granična policija je juče u mjestu Fraskanjel zatekla tri osobe kako vrše pretovar robe sa limenog čamca u teretno motorno vozilo. Na obali rijeke Bojane su zatečeni E.V. (21) i jedno maloljetna osoba starosti 17 godina – oba državljani Albanije, kao i V.T. (33) iz Ulcinja”, kazali su iz policije.

Sumnja se da su E.V. i maloljetnik upotrebom limenog čamca iz Albanije prokrijumčarili 668 kilograma rezanog duvana i 7.500 paklica cigareta, koje je trebao da preuzme V.T. radi dalje distribucije na teritoriji naše države, a u kojoj namjeri su spriječeni od strane pripadnika granične policije.

Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

“Pronađeni duvan i cigarete su oduzeti, a nabavna vrijednost oduzete robe je procijenjena na oko 22.000 eura”, naveli su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji je naložio da se E.V. i V.T. uhapse zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krijumčarenje, a da se protiv maloljetnika podnese krivična prijava u redovnom postupku.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
PravnikKomentator
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravnik
Gost
Pravnik

Hoće Dritan most da im napravi, da lakše švercuju!

Komentator
Gost
Komentator

Pronadjena kutija winstona xs tamnog

Send this to a friend