Hronika

Srednjoškolci iz Podgorice optuženi za prodaju marihuane

Ilustracija

Više državno tužilaštvo u Podgorici, podiglo je optužnicu protiv učenika srednjih škola V.M. i N.P zbog prodaje marihuane.

Prema navodima optužnice, učenik IV razreda srednje mašinske škole V.M je 10. februara u Podgorici neovlašćeno
prodao marihuanu, a učenik IV razreda srednje elektrotehniče škole Vaso Aligrudić N.P. neovlašćeno posredovao u kupoprodaji droge.

Naime, N.P je za sebe i još tri osobe od V.M kupio paketić marihune za pet eura, koju mu je ovaj srednjoškolac predao ispred elektrotehničke škole u Podgorici.

Policija je nakon predaje droge u kući V. M., našala marihuanu upakovanu u 3 pvc pakovanja, i to u ostavi u dvorištu kuće, dok je u kućištu kompjutera, u kutiji sa natpisom “Exclusive“ srednjoškolac držao vagu za precizno mjerenje i više pvc kesica.

S.Đ.

6

avatar
1000
4
2
0
 
5
Pg - TgDejo genijeNenadBarbaCetaš
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pg - Tg
Gost
Pg - Tg

Rano ste počeli momci a još iz pelena niste izašli…

Dejo genije
Gost
Dejo genije

E ovo hapšenje će spasit državu. Ne punite budžet države kokainom momci, i eto. Naravno sitne ribe se hapse.

Barba
Gost
Barba

Legalizujte vise. Vakat je.

Nenad
Gost
Nenad

E strašno vala, čitati više gluposti koga su i sa koliko travuljine uhapsili i osudili a toliko raznih djela i zlodjela prolazi nekažnjeno.

Cetaš
Gost
Cetaš

Ne bi bila glupost da ti se dijete nalazi u tom okruženju ili društvu. Sve kriminalne radnje trebaju da se procesuiraju, bez izuzetaka.

Nenad
Gost
Nenad

To si u pravu!Ali kad ostaju zataškana neka veća djela i kazne, prosto mi vrijeđa inteligenciju da se uglavnom objavljuju ove, po meni gluposti.

Send this to a friend