Hronika

Stajić poznat kao Vučićev lični urbanista i Vesićev saradnik

Državljanin Srbije Nemanja Stajić, koji je danas zaustavljen na granici te zemlje sa Crnom Gorom, sekretar je beogradskog Sekretarijata za poslove ozakonjenja objekata i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, a u tamošnjim medijima je prepoznat i kao “lični urbanista” predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

<<<Kod srpskih državaljana i Pljevljaka na granici pronađena veća količina novca, lap topovi i zastave Srbije<<<

Srpski mediji njega i njegovog brata Novaka Stajića opisuju i kao glavne saradnike zamjenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, te kao “Vesićev misteriozni duo za divlju gradnju”.

Protiv Stajića je 2018. godine antikorupcijski tim Demokratske stranke Srbije podnio krivičnu prijavu jer je, kako su tada naveli, funkcionerima Srpske napredne stranke i njihovim saradnicima mimo svih propisa uknjiženo 52 stana i lokala.

“Tim stanovima i poslovnim prostorima sada raspolažu ili funkcioneri SNS ili njihovi najbliži prijatelji i saradnici. Zato je Antikorupcijski tim Demokratske stranke podnio krivičnu prijavu protiv sekretara Sekretarijata za poslove legalizacije objekata grada Beograda, Nemanje Stajića”, rekao je Filip Isailović, šef Antikorupcijskog tima DS-a početkom 2018, kada su podnijeli prijavu.

Njegovo ime, kako je pisala Nova.rs, našlo se na tapetu i građana koji se bave zaštitom Savskog nasipa od divlje gradnje.

Podsjećamo, Stajić je sa još dvojicom državljana Srbije Rastkom Pleskonjićem i Miletom Mitrovićem i Pljevljakom Radosavom Šljivančaninom kontrolisan na osnovu operativnog podatka na Graničnom prelazu Rance, pri ulasku u Crnu Goru.

Kako je nezvanično potvrđeno CdM-u iz policije, kod Stajića je pronađeno 7.600 eura, a kod Šljivančanina 6.900 eura, dok su u vozilu pronađena dva nova laptopa, marke Lenovo.

Kod Pleskonjića je pronađeno 7.000 eura, a kod Mitrovića 5.000 eura. Kod njih su pronađena i tri nova laptopa Lenovo i 11 zastava Srbije.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
LakiTV_EUNeko sa straneMadagaskarCCCCCC
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Laki
Gost
Laki

Ako zadrže ove ljude Vučić puca.Ovo je za njega poniženje.

TV_EU
Gost
TV_EU

Kad gledam ove njuške koje dolaze iz Srbije jasno mi je zašto Srbijanke vole Crnogorce .

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

Da je Crnogorac, Albanac ili Bošnjak Dritan bi se oglasio !!!! Možda im je Joanikije rekao da ćute

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Ovoga odma za apostola 😂

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Donose li eure ili dinare po današnjem kursu??. .. pitam za druga srbina iz Nikšića hahahaha

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Ćeraj to iz CG!!

Dragan
Gost
Dragan

Prodaje se narod po Nikšiću Vučiću i njegovim potrcima za 300 eura. Sramno koliko košta obraz.

Send this to a friend