Hronika

Sud vratio optužnicu protiv Marija Miloševića na dopunu

Mario Milošević

Viši sud u Podgorici vratio je tužilaštvu na dopunu optužnicu protiv Marija Miloševića (38), Igora Mašanovića (22) i Vukana Vujačića (23), optuženih da su 10. oktobra 2016. na Cetinju ubili Radomira Đuričkovića. Viši sud traži od tužilaštva da dopuni optužnicu i otkloni nedostatke, potvrđeno je Danu.

Iz Ministarstva pravde Crne Gore Danu je saopšteno da su vlasti u Prištini odobrile izručenje Mašanovića i Vujačića, čije se izručenje očekuju brzo, dok je postupak protiv Miloševića još uvijek u toku.

Prema navodima iz optužnice, Mašanović je 11. oktobra 2016. godine, između 23 i 23.20, u Ulici četvrte proleterske u Cetinju, sa umišljajem ubio Đuričkovića. Ubistvo je počinjeno iz “kalašnjikova”, a hicima koje je ispalio u pravcu Đuričkovića doveo je u opasnost i život Milorada Radulovića. Vujačić je optužen da je vozio automobil iz kojeg je počinjena likvidacija.

Milošević se nakon javnih optužbi za ovo djelo obratio javnosti pismom u kojem je negirao krivicu, tvrdeći da mu je slučaj namješten. On se sumnjiči daje učestvovao u još nekim likvidacijama u sukobu “kavačkog” i “škaljarskog” klana. Istražitelji ne isključuju ni mogućnost da su mu Mašanović i Vujačić pomagali u tome.

Nakon godinu i po bjekstva, Milošević je ljetos uhapšen u Prištini.

Imena osumnjičenih za ubistvo Đuričkovića našla su se i u optužnici protiv nikšićke grupe. Tamo je do detalja opisano kako su pripadnici nikšićkog nlana planirali da likvidiraju ubice Đuričkovića. Milošević se na Kosovu i Metohiji dovodi u vezu i sa ubistvom jednog od srpskih lidera na Kosovu Olivera Ivanovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljikaa
Gost
Ljikaa

To su momcine sva trojica braca moja.

Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

Oslobodite ga odma, da se ne troše pare na sudski proces.

Nena
Gost
Nena

Sve mogu vjerovat a da je mario nekog ubio ne
Zao mi je sto on ispasta ko zna cija djela

Mili
Gost
Mili

Ja ne mpgu vjerovat sto ti pises.

Ja
Gost
Ja

Je li moguće da ovako nešto možeš napisati…. Vidi se da ništa o dotičnom ne znaš…. Pozdrav

dedad
Gost
dedad

kavacki klan je potonuo…..izgleda da ih skaljarski dobi na produzetke :)))

Ja
Gost
Ja

Imate li vi kakve druge slike osim ove dje izigrava nešto

Pravda
Gost
Pravda

Cus Milosevic se dovodi u vezu sa ubistvom olivera ivanovica.. sta pisete sram vas bilo.. je ki vam objasnio da je sto puta dolazio kod njih kuci i da su biki prijatelji i da nema nista stim.. t9 ste prepisali iz kurira da mu je nudjeno da prizna to ubistvo i da ce ga pustit i poslati negdje kao zastitnog… Više »

Aj ne prdi
Gost
Aj ne prdi

Aj ne prdi

Prč
Gost
Prč

Dosta je uradio da mu niko nista ne namjesta a da nije imao veze i da ga otac nije cupao nebi iz zatvora izlazio nego ajd

Jovanka
Gost
Jovanka

Ne opterecujte nas sa ovim momcima vise, postoji i policija i zatvor i sud pa neka vide tamo sto i kako, ne mogu vise da citam sve isto i to sa istom slikom po 100 puta…

Send this to a friend