Hronika

Tužilac odredio psihijatrijsko vještačenje osumnjičenom za ubistvo djevojke

Zamjenik višeg državnog tužioca Danka Ivanović Đerić odredila je u sklopu istrage koja se vodi protiv šesnaestogodišnjeg Nikšićanina za ubistvo dvije godine starije sugrađanke Kristine Raičević da se obavi psihijatrijsko posmatranje maloljetnika, piše Dan.

Tim crnogorskih vještaka utvrdiće kakvo je bilo njegovo psihičko stanje u trenutku izvršenja krivičnog djela, kao i u periodu koji je tome prethodio.

Kristina Raičević je bila učenica Prve srednje stručne škole, čije tijelo je pronašao jedan stočar iz Kočana, u kanalu hidroelektrane Perućica, a ubica je uhapšen nekoliko sati nakon što su mediji objavili da je pronađeno tijelo mlađe ženske osobe.

Na glavi djevojke, potiljku, pronađeni su tragovi krvi, što je vodilo ka tragu da se radi o teškom ubistvu. Ne zna se još koji su motivi doveli do tragedije, kao ni kako je djevojka stigla do Krupca.

Šesnaestogodišnjak je u policiji i tužilaštvu ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz mobilnog telefona.

Prema saznanjima Dana, jedan član porodice ubijene djevojke je pomogao policiji i tužilaštvu u rasvjetljavanju zločina tako što im je ispričao sa kim se Kristina družila i dopisivala posljednjih dana. To je policiji bilo dovoljno da istragu usmjeri u pravom smjeru i brzo rasvijetli zločin.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
Mitarveselinveselinveselin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Eto, sve je jasno! On je bolestan i treba ga drzat godinu dana u Dobroti i onda pustit da opet ubije i onda ga opet proglasit za bolesnoga pa sve tako. I tako ce i bit, svi to znamo.

veselin
Gost
veselin

Nadamo se u BOGA i pravosuđe da će ga stići zaslužena kazna………….a za ono šta je uradio nema te kazne………….

veselin
Gost
veselin

Nadamo se u BOGA i pravosuđe da će ga stići zaslužena kazna a za njega je nema ……………

veselin
Gost
veselin

Nada u BOGA i pravosuđe da će ga stići zaslužena kazna a za njega je nema…………………

Send this to a friend