Hronika

Tužilaštvo: Ispitaćemo aferu Atlas, ako bude krivičnog djela, neko će odgovarati

Tužilaštvo

Državno tužilaštvo Crne Gore tvrdi da će, ukoliko se dokaže da ima krivičnog djela u aferi Atlas, neko za to odgovarati.

Poručuju da će, u skadu sa Ustavom i zakonom, preduzeti sve neophodne mjere i radnje kako bi se u ovom slučaju utvrdile sve neophodne činjenice.

Državno tužilaštvo je reagovalo nakon što je predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, dostavio  nekim medijima video snimak na kome se vidi kako bivšem gradonačelniku Podgorice i funkcioneru Demokratske partije socijalista DPS Slavoljubu Stijepoviću, predaje koverte, tvrdeći da u njima ima 97.500 eura.  Odmah je reagovao Stijepović govoreći da da je to klasična podmetačina. Stijepović je pozvao državne organe da ispitaju Kneževićeve navode. Predsjednik Atlas grupe, za kojim  je raspisana nacionalna potjernica, nedostupan je pravosudnim organima, jer se već danima nalazi navodno u Londonu.

<<<Stijepović o snimku Kneževića: Riječ je o smišljenoj podvali<<<

<<<Stijepović pozvao državne organe da ispitaju navode Kneževića<<<

Tužilšatvo se oglasilo saopštenjem u kojem navode da će, ukoliko se utvrdi da je učinjeno bilo koje krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti za to će se snositi odgovornost.

“Državno tužilaštvo i u ovom , kao i u svim drugim predmetima, isključivo će primjenjivati zakon koji je jednak za sve. O utvrđenom činjeničnom stanju javnost će biti blagovremeno informisana”, naveli su iz Državnog tužilaštva.

<<<Knežević: Sve što znam znaće sva Crna Gora<<<

Aferu Atlas Knežević je pokrenuo nakon što je Centralna banka je uvela privremene mjere u IBM i Atlas banci. U IBM je 4. janura ove godine uveden stečaj, a za stečajnog upravnika imenovan je Milan S. Rakočević. Ocijenjeno je da Atlas banka može da preživi ukoliko bude dokapitalizovana. Knežević i četvoro njegovih saradnika terete se da su sa računa Invest banke Montenegro IBM na račune povezanih kompanija u okviru Atlas grupe prenijeli 17 miliona eura.

Knežević je izbjegao privođenje jer se nalazi van Crne Gore. On se svakodnevo oglašava preko Instagrama, tvrdeći da je proces protiv njega politički motivisan te i da “glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić izvršava naređenja predsjednika države Mila Đukanovića”.

Takođe, Knežević se dva puta oglasio preko dnevnog lista Vijesti iznoseći i tvrdnju da je godinama finansirao DPS.

Knežević je u drugom obraćanju Vijestima kazao i da će doći u Crnu Goru i “rado odgovoriti na svako pitanje ukoliko Specijalno tužilaštvo prestane da maltretira njegove zaposlene i povuče besmislene optužne prijedloge protiv njih, prekine nerazumno ponašanje privremene uprave u Atlas banci i ukine odluku o stečaju u IBM-u”. Ni u jednom obraćanju medijima Duško Knežević nije iznio dokaze za svoje tvrdnje. Zbog nelegalnog pribavljanja više od pola milijarde eura krivične prijave podnijete su protiv 174 osoba i firmi, a među osumnjičenima je i šest bivših i sadašnjih službenika Atlas banke.

Knežević ranije optužio glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da je pokušao da ga poveže sa pokušajem terorističkog napada, na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, u oktobru 2016. godine i da je zato tada uhapsio vozače njegove Atlas banke, zbog sumnje da su pokušali da “operu” 100.000 eura na šalterima te banke. Knežević je, u međuvremenu, saopštio da je taj novac bio namijenjen za finansiranje DPS-a i da ima dokaz za porijeklo novca.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) zatražilo je od policije da provjeri gdje se nalazi Knežević i predložilo raspisivanje nacionalne potjernice.

<<<Katnić zatražio raspisivanje potjernice za Kneževićem<<<

Knežević je izbjegao hapšenje koje je naložila specijalna tužiteljka Lidija Vukčević, samo nekoliko dana prije izdavanja naloga, kada je napustio teritoriju Srbije.

Knežević još nije označen kao organizator grupe koja se sumnjiči za pranje novca, niti je taj postupak završen. Za sada je zvanično osumnjičen samo za krivično djelo zloupotreba u privrednom poslovanju putem podstrekavanja, čime je, kako se sumnja, budžet oštećen za 1,9 miliona eura.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorac
Gost
crnogorac

Nema tu krivičnog dijela, već viđeno. Stavite to ad akta ispod afere “Telekom”.

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Migo pare si digo.oni ga moraju procesuirat zbog javnog mnjenja.razboli se migo dok si na vrijeme posle ce bit providno.

Masss
Gost
Masss

Rekao tata da mozete pystit portsl da radi! Pi i vi dte nekakvi novinari i vi kao nesto znate.

Stedisa
Gost
Stedisa

Drzava ote narodu pare i niko nista. Cutimo stoko!

Osa
Gost
Osa

DA LI JE MOGUĆE DA SU OVO REKLI !? DA ĆE NEKO ODGOVARATI ZA KRIVIČNO DJELO ? SAMI PRIZNAJU DA TOLIKO TOGA PROĐE NEKAŽNJENO ! SPRDNJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

dejo
Gost
dejo

samo u dona nedirajte nije on jok ma kakvi obraza mu dje bi on pare ma dajte nemojte molim vas on je postenjacina pitajte milogorce

Ćotek
Gost
Ćotek

Ako i dako 😻😻😻😻
Naše nezavisne institucije će do detalja ispitat ovu aferu – ako je ovdje afera.
Volim svoju Crnu Goru pa da je još crnja 🥰🥰🥰🐑

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Što se tiče Miga, ne mogu mu ništa, riječ duška afera atlas, optuženog za krađu i pranje preko 550 miliona eura, protiv riječi Miga!

piko
Gost
piko

koje je dusko clan partije,ko su njegovi drugovi bili,kako se obogatio,ko mu je pomogao u tome,ko je cutao i aminovao sve sto je do sad radio,koju je partiju pomagao pred svake izbore….

Gost
Gost
Gost

Mora neko objasnit , odakle pare i zasta su namijenjene. Radi se o novcu koji je van bankarsko sistema, kako je podignut , na koji način, dali je neko platio porez na dobit za taj novac., itd.

SeDeTe
Gost
SeDeTe

Nešto je šušnulo.
Ko će vjetar ufatit

piko
Gost
piko

afera atlas je druga afera a ovo je Migo afera

vjerovao ili ne
Gost
vjerovao ili ne

ima li ikakav dugi đavo pare preuzeti no bivsi ministar prosvjete

dali
Gost
dali

za ove je hag oni ne dasu pocinili krivicno djelo vec genocid nad svojim narodom

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Zasto ne objavite novi snimak duska knezevica? imate na instagram da pogledate.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Eti ti instagram pa gledaj

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Ti imas oci pa gledaj, ja vjerujem sto mi kazu

Destroyer
Gost
Destroyer

Od tih sredstava kojima je naplaćena krv 10.000 poginulih Crnogoraca na Mojkovcu, Romaniji i Lovćenu i sveukupna šteta izazvana ratnim razaranjima u Prvom svjetskom ratu sagrađen je i Bijeli Dvor u Beogradu i kraljičina vila u Miločeru. Savjet četvorice: Dejvid Lojd Džordž, Vitorio Orlando, Žorž Klemanso i Vudro Vilson.

Destroyer
Gost
Destroyer

EVO KAKO NAS JE PLJACKALA SEREBIJA Pariska mirovna konferencija 1919. godine je bila konferencija koju su organizovali pobjednici u Prvom svjetskom ratu kako bi ustanovili mirovne sporazume između Saveznika i poraženih Centralnih sila. Konferencija je otvorena 18. januara 1919. godine i trajala je do 21. januara 1920. godine sa nekoliko prekida. 732 miliona franaka u zlatu je bilo dosuđeno na… Više »

nikola
Gost
nikola

732 mil fr u zlatu CG kao reparacija?! Pobrkao si žestoko ali ne znam da li namjerno ili nenamjerno! Demantuj se!

xyz
Gost
xyz

Reparaciju plaćaju poraženi pobjednicima. Kraljevina Crna Gora je, nažalost, kapitulirala, 1916.godine. 1919. ne postoji ni Kraljevina Crna Gora ni Kraljevina Srbija, postoji Kraljevina SHS, kojoj je trebalo isplatiti ratnu odštetu. Njemačka i Austrougarska, kao i Bugarska su trebale da plate gro odštete Francuskoj i Belgiji. Djelovi Austrougarske- Slovenija i Hrvatska su trebale da plaćaju odštetu- same sebi… Kompleksno je ovo… Više »

Pjer
Gost
Pjer

NECE BITI SIGURNO

krivokletnik
Gost
krivokletnik

Novac niko nije vidio. U koverti je možda bio rezani duvan. Optužnica će pasti. Na radost Stanka i Katka. Nijesu oni tu instalirani da bezuslovno štite istinu i pravdu, nego da čuvaju Gospodara i njegove interese.

školski
Gost
školski

Dao mu je po kila kafe i kilo šećera u kocke da ponese babi

Pravnik
Gost
Pravnik

DOKAŽI DA JE U NJOJ BIO NOVAC!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Dokazi ti da imas mozak

Nk987
Gost
Nk987

A ne nego ce da ceka na salteru u redu

Sindja
Gost
Sindja

Koverta, Koverta, Koverta sve sam vidijo😜

Katana
Gost
Katana

Razmisli Sindja!

Pravnik
Gost
Pravnik

Ništa to ne znači!

Petar
Gost
Petar

Evo ga jos jedan pravnik dps-a ka Milivoje, babe sa prackama vidite a kofertu jok!

Fileon
Gost
Fileon

Već vidim: “neovlašćeno snimanje” je jedino “krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti” u čitavoj ovoj priči… Sluge režimske!

Pravnik
Gost
Pravnik

Neovlašćeno i nezakonito! Uz to Knežević ne može dokazati da je u koverti bio novac, niti koliko ga je bilo.

Pravi pravnik
Gost
Pravi pravnik

Može, može. Dokazi se cijene logički i po slobodnom sudijskom uvjerenju. Ako ovaj kaže evo ti 100 hiljada dolara i pruži mu koverat, a ovaj kaže hvala i poljubi ga u obraz, a onda kaže odnijeh ovo Milu u Zetu pa stavi u džep, sud zaključuje da je ovaj uzeo pare. Nema logike da nije, jer bi na snimku rekao:… Više »

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Pare niko ne spominje.

1960
Gost
1960

Koliko si uzeo od Miga kao veliki pravnik PRAVNICE

školski
Gost
školski

Ako bude, hahaha, to zna svaka baba da ima i više od toga, hahaha

veki
Gost
veki

oćete kao TELEKOM i LIMENKA

Vlado
Gost
Vlado

Put Spuža prvo Katnića.

Vesko
Gost
Vesko

Dusko Knezevic se prosuo. Kakav je ono rialiti na instagramu. Ono nije dokaz da on nije ojadio preduzeca vam i u CG. Malo su loncici pobrkani

Micko
Gost
Micko

Sa ovakvim posetama ,,patrioto,, nije mogao poslovati pozitivno.Jes da Migo kao Robin Hud podijeli pare narodu-posto pola završi u ,,štab,, i ko zna dje ,,usput,,

1960
Gost
1960

Micko
BRAVOOOO

Bravo
Gost
Bravo

Uzimanje novca i naplata provizije u dnevnoj sobi je potpuno legalna stvar.
To nek svi shvate po ustavu a moze potvrditi i ustavni sud dnevna soba je ko javna kuca poslovni prostor .
Molimo presjednika ustavnog suda da potvrdi ovo.

Abcd
Gost
Abcd

Bolje da potvrdi Blagota Mitrić!

SD dno dna
Gost
SD dno dna

A da se zakune Brajo!

Ktnic
Gost
Ktnic

Dokazi crno na bijelo, snimak je vidjelo pola Balkana! Hapsite Miga prvo pa sve ostale!
I ovog Knezevica ako ga možete ufatit!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Začem da ga hapsi??

Nikša
Gost
Nikša

Zbog uticaja na śedoke!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

“Začem” !!!
Nikšićanin made in Zeta

Ktnic
Gost
Ktnic

Zbog korupcije avetinjo uzo je pare na ruke u ime mila i dps-a.

Zeletin
Gost
Zeletin

E cujes ako bude krivicnog djela,a sta je ona koverta,stvarno pravite od svih nas budale,mada evo 70 i kusur godina vi pravite budale od naroda

Bazinga
Gost
Bazinga

Nadam se da si svijestan da nas lažu zadnjih 30 godina, i da smo počeli da propadamo od kad su počeli da se pitaju potomci ovih dobitnika njemackih “Železnih krstova”(ponosnih izdajica roda svoga)!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Nijesam znava da je koverta krivično djelo, onda su poštari nagrabusili, puni su!!

Pravnik
Gost
Pravnik

Evo odgovora onima koji prozivaju državne institucije da se oglase povodom ovog dogadjaja. Duško Knežević hoće da skreće pažnju sa svojih koruptivno-kriminalnih poslova, tako što dijeli medijima snimak koji je nezakonito pravio. Jer i da je snimak validan dokaz, kako će Duško Knežević dokazati koliko je tačno bilo novca u toj koverti koju je Migo Stijepović uzeo i stavio u… Više »

Svetozar
Gost
Svetozar

Znaš li ti pravniče na koliko si mjesta šupalj?

Pravnik
Gost
Pravnik

Kada nemaš što reći onda vrijedjaš? Kako ćeš vjerovati Kneževiću, a ne državnim organima? Snimak nije sam po sebi dokaz, pogotovo ako je nezakonito napravljen. Ovdje je snimak nastao mimo znanja osobe koja je bila predmet snimanja, i sa snimka se NE MOŽE UTVRDITI I DOKAZATI koliko je zapravo bilo “novca u koverti”! Bez toga Tužilaštvo NE MOŽE goniti Miga… Više »

Svetozar
Gost
Svetozar

Kad je Migo lagao, onda kad je rekao da nije mijenjao pare ili sad kad kad je uhvaćen s parama, otkud mu pare, što ih nije prijavio, dje su nestale, kome ih je dao, je li mu prvi put, je li to radio za sebe ili DPS…? Kad se to posloži, ne reče na koliko si mjesta…?

školski
Gost
školski

Mora prvo da prebroji, hahaha, ali ih izgleda ima više no što mu je priroda dala, hahaha

Pravnik
Gost
Pravnik

Ali ipak manje od tebe? Pali!

1960
Gost
1960

Gledaj crtice

Pravnik
Gost
Pravnik

Znači ni ti sam ne znaš gdje su te pare, ako ih je i bilo, završile?? A već donosiš presudu da je Migo Stijepović kriv? Na snimku se ne vide pare, samo koverta! Pokaži javnosti da je u nju bio novac, ako to dokažeš, onda reci koliko ga je bilo? Možeš li? Što se rupa tiče, dosta ih u ovom… Više »

Ktnic
Gost
Ktnic

Drzavni organi i crna gora pravna država al me nasmija hahaha

Fileon
Gost
Fileon

Vala, ako je dovoljan iskaz Saše Sinđelića, osuđenog za podlo ubojstvo iz koristoljublja, onda su svjedočenje Duška Kneževića i snimak koji je napravio vječna istina

Pravnik
Gost
Pravnik

Ova dva slučaja ne možeš miješati. I nije tačno da se proces sudjenja za državni udar u organizaciji Dražinog fronta bazira samo na iskazu Sindjelića. Postoje i materijalni dokazi, kao i razna svjedočenja. Ovaj slučaj se ne može izjednačavati u dokaznom smislu, sa ovim pokušajem diskreditacije Miga Stijepovića od strane Kneževića. Jer novca, ako ga je bilo u koverti, više… Više »

Petar
Gost
Petar

A dokazi su pracke,uruzje koje je završilo u mutnom jezeru i tome slično,ajde jadan.

1960
Gost
1960

Pravnice da te pitam
Kad su poceli GLISERI u luku Kotor
Kada je poceo cemenat u luku Risan
Ko je dijelio eure GAZDAMA
Ko je UVEZO BIJELI PRAH
Evo ti odgovora mada bi bilo pitanja …..MAFIJA Ko ih je preko granice otpratio …

AJD ODMORI UZ CRTANI

Mico P
Gost
Mico P

Bravo , nijesam ni sumnjao da će naše nezavisno Tužilaštvo procesuirati svaku protiv zakonitu djelatnost , jednako za sve građane Crne Gore!

Ucitelj
Gost
Ucitelj

Koliko imas godina MicoP? Kad ces u skolu?

školski
Gost
školski

Što će mu kad ima knjižicu Dps-a

Pravnik
Gost
Pravnik

Bolje i to nego li Jedinstvene Rusije.

G s
Gost
G s

Loš bot. Tako ne pričaju stvarni ljudi, znaš?

Mina
Gost
Mina

Jeli to moguce,sto bi reko cuveni Stipe,Delic?Zar treba Ivica gradjanima da poruci ,da ce raditi svoj posao,za koji je debelo placen.Zar Ivica ne misli da pozove na odgovornost i onog strucnjaka,Zugica,?Ili mozda misli da je u cijeloj ovoj prici on nevin?Nece biti,a za pocetak neka Ivica procita zakon o Centralnoj banci,pa ce vidjeti da CB ,kao kontrolno i regulatorno tijelo… Više »

Neko
Gost
Neko

Zugic je pfvi za hapsenje…. da ima pravne drzave

1960
Gost
1960

Marica je kraljica ….

Dragan
Gost
Dragan

Ovdje sve neke postenjacine,i svi bi odbili tu kovertu..

Komšija
Gost
Komšija

I Katnići su odbili čokoladu sa 8000 eura? Ili nijesu?

Zbog naroda
Gost
Zbog naroda

KUFERTU PUNU NEBI ….ni ti ni ja ali bez kamera

LSCG
Gost
LSCG

Posle izvidjaja nema kajanja

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

I tako se može desiti da tri znamenita Zećanina zajedno glancaju prasićima nokte u Spuž: Pipun, Duško i Migo.

DjuroVIVAX1918
Gost
DjuroVIVAX1918

A sto Pipun?

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Pipi zbog četnikovanja protiv Sparte naravno.

Špijunsko Čevo
Gost
Špijunsko Čevo

Tajnovidac
A najveće fukare Nikšićani i Cetinjani

Mlad momak
Gost
Mlad momak

Sjajno! Odlično! Baš imamo državne institucije,na koje čovjek može da se osloni!
Bogu hvala što uskoro napuštam ovu prokletiju od države

Mila
Gost
Mila

Tako je , idi u maticu tamo teče med i mlijeko .

Mlad momak
Gost
Mlad momak

Moja matica je zemlja ova,druge nemam.
Al’ me moja matica poćera odavde,da idem na drugi kraj svijeta da idem da radim,a vi stavite prst na čelo i pitajte se koliko je ovakvih kao ja.Ja ih znam dosta.
Pozdrav tebi i Milu Đ.našem caru

Ja Ti
Gost
Ja Ti

Bog nek te cuva dijete jer tamo nece biti ponizenja kao ovdje..Gdje god bio ….zdravo bio ….nikad ovamo ne dosao ..na god..odmor jedino da tvoje obidjes…Imam i ja u familiju one koji bez partije napred ne odose.Odose tamo i uspjese DJE NEMA PARTIJA I PODJELA i LOPOVLUKA VIJEKA VJERUJ CIJENICE TE ..PLATICE TI ZNANJE ..DIJETE SRECNO

Građanin
Gost
Građanin

Poitaj, rođo, i ne okreći se. A mi ćemo nekako izdržat žalost za tobom.

Imena nema
Gost
Imena nema

Oce li??

Dk
Gost
Dk

DOBRO DA SE UTVRDI DA LI IMA KRIVIČNIH RADNJI PRVO U TO ŠTO GOVORI ISTINU GOSPODIN KNEŽEVIĆ I TO ZAŠTO POKUŠAVA DA SE ZAŠTITI SNIMANJEM SVOJIH UCJENA OD ŠKOLSKIH DRUGOVA. KOLIKO TAKVIH SNIMAKA IMA MILIONE

Micko
Gost
Micko

Vidi se na snimak da mu silom trpa koverat u dzep-ocigledna nameštaljka.

Vješt. intelig.
Gost
Vješt. intelig.

I čuje se kako Migo viče: Neću, ovo je namješteno! Reći ću te Milu!

Kiki
Gost
Kiki

Ako bude!?
Da je srece , odje ne bi trebalo da bude prezumpcije nevinosti!

Ljuta
Gost
Ljuta

U toku su tajni pregovori…dusko ne siri pricu a ustupa dio atlas banke prvoj kao tkz kupcu

Zainat
Gost
Zainat

A on će da radi na šalter.

...
Gost
...

Kao portir

Migo 2,5% -100€
Gost
Migo 2,5% -100€

Duška staviti u zatvor hitno, snima ljude po kuća, ljudi pa je li to moguće?
I Migo se žalio da je bilo 100€ manje, to je 5 glasova manje. Užas!

Mila K
Gost
Mila K

hahaha

kakva politička izjava kojom treba da se obezbijedi re-izbor a ne da se stvarno analizira meritum problema

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Da je neki obicni gradjanin odrali bi ga za primjer drugima.smutice oni nesto jer kod nas tuzilastvo nije nezavisno nego djeluje po direktivi bosa.

Martin
Gost
Martin

Čuješ što kažu ” neko ce odgovarati ” opšte nezakonje…

Tonac
Gost
Tonac

“Neko će odgovarati”- odgovara opisu kamermana.

Katna
Gost
Katna

Aha, odgovaraće ali Duško. Migo i Milo pojeo vuk magarca.

mjau
Gost
mjau

sve u apsanu Kneževića maloga i velikoga i sa njima bratiju četnike iz DF-a i da mirno spavamo ,pa tamo neka se kusuraju i prave selfije iz Spuža

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kako kad sin VDT-a objavljuje na fejsbuk profilu sliku sa Migom?
Nama izgleda treba stranac za tuzioca.

Svetozar
Gost
Svetozar

I to ne bilo koji no Njemac.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Eto oglasilo se tužilaštvo, nije bilo potrebe, al eto. I što će sad mažestik, knežević, bečić, vojvoda, dritan, pipun, joković, ranjo,… i ostali mnogobrojni veljesrbi.

Kolega s biroa
Gost
Kolega s biroa

Dajte mu posa, udavi više!

Ja Ti
Gost
Ja Ti

Niksicanin …koji si ti umnik politicki…BOT

Pendula
Gost
Pendula

Nikšićanin
Jesu ti svi u dom fukare ili samo ona krepalina što te napravio

LOLcina
Gost
LOLcina

Nelegalno finansiranje partija je prekrsaj nije krivicno djelo.

LOLcina
Gost
LOLcina

Pogledajte Zakon o finansiraju politickih partija kreteni….. pa onda udarajte minuse. No vam je svaki posao takav. Podvodljivi, mozga bez.

Ljuta
Gost
Ljuta

Jeste ali je krivicno djelo ako se ne zna gdje je novac otišao

LOLcina
Gost
LOLcina

O cemu pricas to? https://www.monstat.org/userfiles/file/klasifikacije/kz%20crne%20gore.pdf

Eto ti pa nadji koji je to clan krivicnog zakonika. Pa nas prosvijetli sve odje.

LOLcina
Gost
LOLcina

Da ne ostanem nedorecena…. meni je krivo sto se ovo nece sa zatvorom zavrsiti.

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Završeno ti je to…

Miko
Gost
Miko

Uuu najezio sam se

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Samo postupajte kao sa PZP i Nebojšom Medojevćem kao predsjednkom te partje.Slučaj je veoma sličan,samo što ovdje ima dokaz crno na bijelo l zeleno…

LOLcina
Gost
LOLcina

Kod Meda je to pranje para bilo. A odje ako nije pranje para… nego su ciste pare samo donirane…. ne moze se nista po krivicnom zakoniku uraditi. Ukoliko sredstva nijesu evidentirana kako treba u partijji to jeste prekrsaj ali ne vise od toga.

Komšija Botun
Gost
Komšija Botun

97500€ : 20€ = 4875 glasova ili svjedoka, vjerovatno su potpisali da su primili “donaciju”!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Koji dokaz???

Nepoznati
Gost
Nepoznati

Ocete kako necete

IvoJelkaUFontan
Gost
IvoJelkaUFontan

Ako bude, bude, ali su male šanse!

Send this to a friend