Hronika

Tužiocu Radonjiću sudiće se u Kotoru

Osnovni sud u Kotoru zadužio je predmet protiv optuženih za zelenaštvo, među kojima je i tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici Grujo Radonjić.

<<<Tužilac Radonjić, optužen za zelenašenje, privremeno udaljen sa posla<<<

To je odlučio Vrhovni sud nakon što je nekoliko sudija Osnovog suda u Podgorici tražilo da se izuzmu iz slučaja, odnosno da se predmet delegira drugom sudu.

Podsjećamo, prošlog petka odlukom Tužilačkog savjeta Radonjić je privremeno udaljen od dužnosti vršenja tužilačke funkcije, do okončanja krivičnog postupka protiv njega. Osim Radonjića, u tom predmetu su optuženi i Nikola Pajović, Aleksandar i Aleksandra Đurapčević.

Prema ranijem pisanju medija, Radonjić je negirao optužbe i rekao da ne bi mogao obavljati tužilačku funkciju da se bavi zelenašenjem.

Tužilac se, kako se sumnja, duži niz godina bavi zelenašenjem. On je nedavno pokrenuo parnični postupak protiv svoje navodne žrtve D. P. jer mu duguje 30.000 eura. D.P. je to negirao, rekavši da mu je taj novac sa kamatom vratio nekoliko puta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrki
Gost
Mrki

Bivsi kelner,sad sudija u Kotoru..kuca,vikendica,plac..Grujo,ti si mala maca za njega.

Ljuta
Gost
Ljuta

Ako dopadne onom sudiji Bulatoviću teško mu se piše……. nek moli da mu sudi akademik.presjedik suda >30g…..ako misli slobodu

Velimir
Gost
Velimir

CRNI GRUJO,SVEGA TI MALO,SAD CE TI BITI DOSTA 3x 2,5 m2.
OBRUKA FAMILIJU CRNI GRUJO!

JASNO SVE
Gost
JASNO SVE

Eh da je jedini..

Send this to a friend