Hronika

U Baru uhapšen još jedan osumnjičeni za šverc 200 kilograma marihuane

Barska policija uhapsila je Dejana Vukmirovića iz Podgorice zbog sumnje da je zajedno sa Podgoričaninom Dankom Bakračem u januaru nabavio i planirao da proda 206,8 kilograma marihuane, koja je otkrivena 13. januara ove godine.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Vukmirović je osumnjičen da je u vozilo, kojim je upravljao Bakrač, tog dana zajedno sa njim utovario marihuanu koju je Bakrač prevozio sa namjerom da je prodaju. Droga je otkrivena u automobilu, a Bakrač je pokušao da pobjegne policiji. Nakon kraće potjere, tokom koje je više puta udario u službeno policijsko vozilo kako bi ga onesposobio, pri čemu je nastala totalna šteta na oba vozila, prevrnuo se automobil koji je Bakrač vozio.

“Osumnjičeni D.B. i dva policijska službenika su lakše povrijeđeni. D.B. je tada uhapšen”, kazali su u policiji.

Sumnja se, naglasili su, da je Vukmirović tog dana, nakon što je sa Bakračem utovario drogu u „Nissan Terrano“, putem Ada Bojana-Ulcinj vozio svoj auto „Škoda Octavia“ ispred Bakrača, kako bi mu javio ukoliko uoči policijske patrole.

“Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su međutim uspjeli da sustignu D.B. i da ga uhapse”, saopštili su iz Uprave policije.

Barska policija je juče pretresla stan i druge prostorije u Baru, kućice na Adi Bojani i „Škodu“ koje koristi Vukmirović, te pronašla pištolj Tangfolio sa okvirom i deset metaka kalibra devet milimetara sa oružnim listom istekle važnosti, kao i tri mobilna telefona i više SIM kartica. Vukmirović je potom uhapšen.

“On je, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, istakli su u policiji.

7

avatar
1000
4
3
0
 
7
vojkaCrnogoracDuleGladSefket
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

a šta kaže tata na sve to?

vojka
Gost
vojka

tata kaze…to rade oni albanci….a treba da se zna da mo mi I juzna amerika za biljku drugu …kod nas samo kokice se ne vataju ne unistavaju I ne odgovara….novcano ako je bas bas nesto uz to….

Glad
Gost
Glad

Ije li se u Crnu Goru išta nako droga?

Bolero
Gost
Bolero

Sto se radi… Vise je sramota objaviti ako je ispod 200kg 🙂

Boris
Gost
Boris

a onaj kokain u bananama??? niko ga ne pominje vise?!

Sefket
Gost
Sefket

Placena je carina.

Dule
Gost
Dule

Pa jesu li doveli norisa kola posle toga,sto bi ti?

Send this to a friend