Hronika

U Baru uhapšeno osam osoba zbog sumnje na dilovanje narkotika

Policija

Policija u Baru i Ulcinju sprovela je akciju “Pauk“ i uhapsila osam osoba zbog zloupotrebe droga-Z.L. (33), P.L. (30), S.I. (25), M.M. (26), A.B. (41), D.P. (25), E.R. (25) i M.S. (26).

“Policija je na devet lokacija u Baru i Ulcinju pretresla stanove i nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela krivične prijave protiv osam osoba koje su uhapđene zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopšteno je iz policije.

Prilikom pretresa stana koji koristi Z.L. u Baru pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem marihuana mase oko 108 grama.

“Pretresom stana E.R. u istom gradu pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem marihuane, kao i rasuta sasušena biljna materija za koju se takođe sumnja da je ista opojna droga ukupne mase oko 47 grama, a koje je E.R. odbacio kada je ugledao policijske službenike”, navode u policiji.

Određena količina hašiša je pronađena pretresom stana M.M.

Tokom sprovođenja akcije „Pauk“ procesuirano je ukupno 37 osoba, podnijeto je osam krivičnih prijava protiv 12 osoba zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opoojnih droga, dok je prekršajno po Zakonu o sprječavanju zloupotrebe opojnih droga procesuirano 25 osoba.

“Takođe, na ovom predmetu policija je u 33 slučaja izvršila zaplijene opojnih droga na području Bara i Ulcinja, kada je zaplijenjeno oko 6 kilograma opojne droge marihuana, manja količina opojne droge kokain, opojne droge amfetamin i  opojne droge hašiš. Realizacija akcije „Pauk’’ i procesuiranje nadležnim pravosudnim organima 37 lica, zbog ulične prodaje opojnih droga ili posjedovanja opojnih droga, predstavlja još jednu potvrdu kontinuiranih i kvalitetnih aktivnosti koje službenici Centra bezbjednosti Bar, sa konkretnim rezultatima, sprovode na polju suzbijanja ulične prodaje narkotika”, ističu u policiji.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
TarzaniBnjjPapiricSo & TEKILAYes
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tarzani
Gost
Tarzani

A kad ce u Novom hapsenja ili su oni zasticeni kao medjedi

Bnjj
Gost
Bnjj

Grad bez ekonomije, favela grad, đe se omladina ubija drogom.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

je li šef najstariji ili najmlađi.

Papiric
Gost
Papiric

Sefove ne diraju:)

Yes
Gost
Yes

(33), (30), (25), (26), (41), (25), (25) i (26) pa kaze pjesma grupe Suncokret 1977g. “narodi koji takvu, imaju omladinu, za svoju buducnost ne treba da brinu…..”, istina, malko im ovaj (41) kvarucka prosjek ali generalno to je to. Bravo omlatino.

Mima
Gost
Mima

Čudi me da toga ima u Baru!

Send this to a friend