Hronika

U Bijelom Polju uhapšeno 13 vozača

Ilustracija

U okviru pojačane kontrole saobraćaja, službenici bjelopoljskog Centra bezbjednosti od početka sedmice uhapsili su 13 vozača, piše Dan.

“Uhapšena su tri vozača zbog odbijanja podvrgavanju stručnom pregledu u zdravstvenoj ustanovi, uzimanje PAS, droga test ispitivanju radi provjere dejstva opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci. Jedan vozač je uhapšen zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i još dva vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola”, kazao je Srđan Šćekić, samostalni policijski inspektor za bezbjednost u saobraćaju.

Dodaje da je zbog prekoračenja dozvoljene brzine slobode uhapšeno još sedam osoba.

“Četiri vozača su uhapšena zbog počinjenog prekršaja ZOBS-a vozač, mladi vozač ili vozač početnik koji se vozilom na putu u naselju kreće brzinom koja je za 50 do 60 kilometara veća od dozvoljene brzine i tri vozača zbog vožnje u naselju brzinom koja je za 60 do 70 kilometara veća od dozvoljene”, istakao je Šćekić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bobija
Gost
Bobija

Ajte vise dosta je bilo tolerancije,izginusmo radi usijanih i neznavenih mladih glava kojima roditelji se dive na sve sto nevalja

Send this to a friend