Hronika

U eksplozijama na Koniku i u City kvartu uništena dva auta

FOTO: Ilustracija

U podgoričkim naseljima Konik i Siti kvart zapaljena su dva automobila, a policija radi na identifikaciji počinilaca, piše Dan.

Nakon što su automobili zapaljeni, došlo je i do eksplozije.

Na Koniku je izgorio automobil starije proizvodnje i policija već ima saznanja kako je došlo do podmetanja požara iako se isprva sumnjalo da se radi o samozapaljenju.

Vozilo „golf 7” zapaljeno je u noći između nedjelje i ponedjeljka u City kvartu, a policija nije željela da saopštava više detalja kako ne bi narušila istragu.

Danu je potvrđeno da i u ovom slučaju postoje određene indicije koje ukazuju na počinioca krivičnog djela. Izuzeti su video-materijali, a kada oni budu pregledani, policija će i zvanično procesuirati osumnjičene.

Ovo je šesti slučaj paljenja automobila u Podgorici u poslednjih nekoliko mjeseci.

Tokom 2017. godine registrovano je 37 krivičnih djela počinjenih aktiviranjem eksplozivnih naprava, dok je podmetanje požara zabilježeno u čak 119 slučajeva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Thomy
Gost
Thomy

“Da živimo bolje” rekoste li ono? Istini za volju, vi i živite puuuno bolje nego onda! Kako je narodu – ma koga briga! Neka sve poskupi, neka puca, neka gori, neka eksplodiraju auta svako malo… Samo neka ste nam vi na sigurnom…

Marko
Gost
Marko

Pa jeste u CITY KVARTU je sve najhaotičnije….samo gradonačelnik da konačno izvadi ruke iz džepova pa da se konaćno pozabavi SAMO NAJOSNOVNIJIM – KUĆNIM REDOM U STAMBENIM zgradama i zabrani živu muziku i preglasnu muziku po lokalima!!!!!!

Slavko
Gost
Slavko

Hoce cim se vrati iz Belgije!

Agnostik@
Gost

Ma nisu zapaljena….nepouzdana instalacija pa došlo do varničenja i eto ti krivca.

Goran
Gost
Goran

Polako te!

Slavko
Gost
Slavko

Sram vas bilo, udaraye na temelje demokratije, kako mozete da kazete da bezbjednosna situacija nije odlicna?! Odlicna je, vidite li da dva dana nisu letjela kola u vazduh u sred dana u centru grada!

O Tempora
Gost
O Tempora

Ironia i sarkazam su znaci nesposobnosti i nemoći, moj dragi Slavko. Koliko bih volio da svi mi dođemo da vidimo kako si ti uredio tvoje radno mjesto, imanje i stan!

Slavko
Gost
Slavko

Vrata su svima otvorena da dodju, sem izdajnicima Crne Gore, pa vidji jesi li pozvana “ironio”.

Osa
Gost
Osa

Pošteno Slavko. A nepismenima ? 😉

Thomy
Gost
Thomy

@ O Tempora A da li znaš kad si tako načitana(ups) osoba čega je odraz nepismenost ? Nebi me čudilo ni da imaš fakultetsku diplomu i da te je partija zaposlila prije nego je diploma kupljena. Ne bi bio prvi slučaj.

MILOSAV
Gost
MILOSAV

Zar ne rece Kata sinoc da je bezbednosna situacija odlicna?

Lipovo
Gost
Lipovo

Zzao mi je vlasnike, jer cce piromane pronaći kao i za moja dva vozila (iz porodice) koji su kolateralna ssteta zapaljenog ,,delta Sity,, chije vozach ga krije i sseta po parkinzima daleko od svoga stana. To isto radi i sa sledeccim. Iako je javni parking u pitanju.

837
Gost
837

“Sity” , haos.

Ljubo
Gost
Ljubo

Tamo ti u CITY KVARTU – POLICIJA kao i KOMUNALNA POLICIJA dolaze samo da se izljube sa vlasnicima lokala ili upale sirene pa zavijaju posle 23h da se ne zamaraju izlaskom iz svojih vozila kako bi obavijestili sve stanare da su tu i da RADE I U NOĆNOJ SMJENI – doduše ništa NISU DOVELI U RED!!! Pa ako ste i… Više »

Send this to a friend