Hronika Po potjernici podgoričkog Interpola

U Hrvatskoj uhapšen kavčanin Miloš Radonjić

Ilustracija

U Hrvatskoj je u četvrtak uhapšen crnogorski državljanin Miloš Radonjić (33), koji navodno slovi za jednog od šefova kavačkog klana.

On je uhapšen u Slavonskom Brodu u hotelu u kojem je odsjeo zbog falsifikovanja dokumenata, a za njim je podgorički Interpol raspisao međunarodnu potjernicu.

Crnogorska policija potvrdila je da je Radonjić uhapšen, a potražuju ga zbog stvaranja kriminalne organizacije, kao i kazne zatvora od četiri mjeseca kouju mu je izrekao Osnovni sud u Kotoru zbog nelegalnog posjeda oružja i eksplozivnih naprava.

Radonjić

On je navodno pomoću lažnih dokumenata predao zahtjev za izdavanje pasoša u Novoj Gradišci, priveden je u Županijski sud u Slavonskom Brodu gdje mu je u petak određen istražni zatvor. Smješten je u zatvoru u Požegi gdje ga čuvaju specijalci.

Ime Miloša Radonjića se spominjalo u kontekstu crnogorske mafije, a dosad je preživio već čet­iri pokušaja atentata.

Posljednji se dogodio prije tri godine u junu u Ko­to­ru. Ra­do­njić u po­li­ci­ji na­kon na­pa­da ni­je že­lio da otkrije ime­na oso­ba ko­je su pokušale da ga ubiju.

Nedugo prije toga, Ra­do­nji­ća su u ko­tor­skom na­se­lju Do­bro­ta sa­če­ka­la dvo­ji­ca na­pa­da­ča. Pri­šli su mu dok je par­ki­rao is­pred zgra­de u ko­joj ži­ve nje­go­vi ro­di­telji. Na­pa­da­či su pucali na njega, a Ra­do­njić je nepovrijeđen uspio da uđe u blin­di­ra­ni Audi A8, što mu je spa­si­lo ži­vot.

De­se­tak da­na ra­ni­je, te­ško je ra­njen u Tiv­tu is­pred ku­će u ko­joj ži­vi. Dok je par­ki­rao auto, na­pa­da­či su iz he­kle­ra za­pu­ca­li u nje­go­vom prav­cu. Po­go­đen je u ra­me i vrat, a je­dan hi­tac mu je iza­šao kroz oko. Te­ško ra­njen is­ko­čio je iz auto­mo­bi­la i uspio da pobjegne.

Mje­sec prije toga, pre­ži­vio je još jed­nu sa­če­ku­šu. Dok je bio u autu sa pri­ja­te­ljem, tro­ji­ca mu­ška­ra­ca su pucala u njih iz he­kle­ra. Uspio je otvo­riti vra­ta i po­bjeći.

<<<Vukotić tvrdi da ima alibi za pokušaje ubistva<<<

Zbog pokušaja ubistva Radonjića, nedavno je u Beogradu, po zamolnici crnogorskog Ministarstva pravde, saslušan i Kotoranin Jovan Jovica Vukotić, koji je u policijskim evidencijama označen kao jedan od vođa “škaljaraskog klana”.

 

22

avatar
1000
14
8
0
 
22
IvanmojsilovićPrinc od KonikaMOJ DNKSime iza coska
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivan
Gost
Ivan

Pokušaj atentata. Bilo bi lijepo kad bi neko objasnio da rijec atentat znaci pokušaj i da može biti atentat ubistva ili pokušaj ubistva a ne pokušaj atentata sto bukvalno znaci pokušaj pokušaja…

MOJ DNK
Gost
MOJ DNK

Sto im tepate Kavacki I Skaljarski klan
OVO JE SVE MAFIJA…

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Na Balkanu nema ozbiljnog kriminala.
Evo na primer, ko je vodijo kriminal u Jugoslaviji, UDBA ili mafija ?? Ko je vodijo kriminal u vrijeme Miloševića SDB ili mafija ??

mojsilović
Gost
mojsilović

Nemoj optuživat ANB nije lijepo.

Sime iza coska
Gost
Sime iza coska

Steta …
Zgodan ali nezgodan kriminalac..
Koliko su mu puta pretresali stan i niko da ga nadje
Gle cuda!!!!!

El capo g
Gost
El capo g

Umjetnica prava

Guzo
Gost
Guzo

Jeste, tačno, pitanje je odakle mu sve… A odakle ministrima, direktorima, ambasadorima 20 puta više

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Ko ce radit za 300 e i pravit se budala citav zivot. svi znamo da je ova drzava nastala od kriminala i da ovako stradaju zrtvena jagnjad a vrh je nedodirljiv i favorizovan i niko ne pada.

Realno
Gost
Realno

Bogami, naživio se, 33 u guzicu, a još živ. U njihovom esnafu to je duboka starost.

Armagedon
Gost
Armagedon

Pa nije mrtav …ne kopaj co”eka prije vremena!
Najmanje ce jos toliko!
Realno gledaj realno ne grijesi dusu!

Draginja
Gost
Draginja

A ko je ovaj?

Mirjana
Gost
Mirjana

A momak kao lutka ali zivahan previse.

Zumbic
Gost
Zumbic

Bas je lao lutka, bez mozga.

Turbo
Gost
Turbo

Divni li su momci na slobodi… Da ima p od pravosudja, bio bi u zatvoru sa visedecenijskom kaznom.

Srbi su Turci
Gost
Srbi su Turci

Fin neki mladić…

Alis
Gost
Alis

Zgodan tip, neunistiv znaci. Pade na papirologiju kao Jovo suparnik. Treba ih zajedno u Spuz da rijese nesuglasice. Da ne ginu klinci po Crnoj Gori za njihove narko pare.

Na fer
Gost
Na fer

Na fer pa ko sto ponese 🤣🤣🤣, samo neka zaobidju normalan svijet

Grobari Kotor
Gost
Grobari Kotor

Hahaha kad se samo sjetim posle svih atenata vozi se donjim putem blindom i slusa na razglas “Lepota Balkanska” hahahaha micko gazda!

awetinja
Gost
awetinja

Interesantan tip, znači nema oko?

Goran
Gost
Goran

Što će mu oko oće’l nišanit s njim?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

А да лакше му нишанит.

Flojd
Gost
Flojd

Idol mladih generacija.. ima blind A8.. auto od minimum 200 000 i niko ne pita odakle mu. A kad ima takav auto ima i par stanova, kuća, poslovnih prostora. Nema nam sreće dok neko može da kupi nesto a da ne mora da dokazuje porijeklo novca.

Send this to a friend