Hronika

U Italiji uhapšen Crnogorac sa kilogramom marihuane

Ilustracija

Crnogorski državljanin H.G. (36) uhapšen je preksinoć u italijanskom gradu Mesina zbog sumnje da je sa italijanskim državljaninom I.R. (54) organizovano prodavao drogu u jednom od kvartova navedenog grada.

Kako prenose italijasnki portali, obojica uhapšenih su od ranije poznati policiji i to upravo zbog preprodaje droge, uglavnom marihuane, zbog čega su hapšeni i služili zatvorske kazne.

Hapšenje je uslijedilo nakon uobičajenog patroliranja služebnika sektora za borbu protiv narkotika, koji su primijetili H.G., kako razgovara sa I.R., koji je bio u automobilu parkiranom nasred ulice. Dok su se približavali osobama za koje su znali da se bave preprodajom droge, primijetili su u rukama H.G. manji paket, koji je on odbacio odmah kad je primijetio policiju u obližnje rastinje.

Nakon što se oslobodio sumnjivog paketića, H.G. je pokušao da pobjegne, ali su ga policajci ubrzo sustigli i uhapsili, kao i I.R. koji je trebao da preuzme robu. U obližnjem rastinju pronađen je pvc paket sa preko kilogram marihuane koji je poslat na vještačenje.

Tokom ličnog pretresa osumnjičenih, policija je pronašla i 580 eura kod H.G., koji novac se smatra prihodima od trgovine drogom. Naknadnim pretresom stanova koje koriste dvojica osumnjičenih pronađene su i oduzete stvari koje služe za pakovanje i mjerenje droge. U stanu crnogorskog državljanina pronađene su dvije precizne vage i materijali koji se koriste za pakovanje droge. Obojica osumnjičenih koji su višestruki povratnici saslušani su u sudu i njima je određen pritvor i oni su poslati u istražni zatvor “Gazzi” gdje će biti do početka suđenja.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Vjecna da jeМудовиште
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

duljjjeee. miljjooooo padaju vam investirori svaki dan ….znam dobro je to

Мудовиште
Gost
Мудовиште

To je nemoguće Ljudi???😎

Send this to a friend