Hronika

U Podgorici uhapšena bezbjednosno interesantna osoba

Foto: Uprava policije

Podgorička policija uhapsila je  bezbjednosno interesantnu osobu V.B. (31) zbog sumnje da je počinio krivična djela kriminalno udruživanje i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Naime, policija je, na osnovu prethodno pribavljene naredbe nadležnog sudije za istagu, obavila pretres prostorija koje koristi V.B. Tom prilikom pronađena su i oduzeta dva pištolja u ilegalnom posjedu, sredstva komunikacije od kojih je jedno sa kripto zaštitom i vaga za precizno mjerenje”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su pronađena sredstva komunikacije korišćena za pripremanja i vršenje krivičnih djela.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.B. uhapsi”, zaključuju u Upravi policije.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
DositejGolden bojvjecna da je
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dositej
Gost
Dositej

Ovome lise ide posa. Dva krsa od ljevora stara zadjedno vise od 100 g. Dobro je da su ga uhapsili . Ovaj bi ubio prodavacicu u piljari ili trafici za 100e. Odmah na izdrzavanje kazne. 2 godine, minimum.

Golden boj
Gost
Golden boj

Oni svakoga koga uhapse kazu da je bezbjedonosno interesatna osoba, to je sad moderno izgleda, samo se pitam ima li onih koji nisu bezbjedonosno interesatni a po novinama tesko da ih ima, a i ove lopovcine i sitni dileri vise vole tako da ih nazivaju nego pravim imenom, a sto se tice pravih B.i.o njima ne smiju ni pric

vjecna da je
Gost
vjecna da je

koliko bezbjedonosno interesantnih osoba imamo u podgorici 10 000 ….sramota

Send this to a friend