Hronika

U saobraćajnoj nesreći u Podgorici poginula jedna osoba

Podgoričanin F.M. (31) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se oko tri sata poslije ponoći, dogodila u Ulici Janka Đonovića u Podgorici, saopšteno je iz Operativno komunikacionog centra. U toj nesreći  teško je povrijeđen J.P. (18) uz Podgorice.

“F.M. i J.P. bili su istom vozilu u trenutku nesreće”, kazali su u policiji ne saopštavajući kako je došlo do nesreće.

Policija je obavila uviđaj, a dalja istraga je u toku.

22

avatar
1000
9
13
0
 
20
lludakfreemanCrnogorkaristoMarko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
lludak
Gost
lludak

ajmo da pustimo policiju postoje zakonska pravila o saobracaju i da se pridrdavamo njih ali aaa

freeman
Gost
freeman

Kamere na raskrsnicama I speedy kamere, pa kad napravis prekrsaj, kazna automatski dolazi na kucnu adresu. Mnoge nesrece bi bile preduprijedjene ili razrijesen krivac.

risto
Gost
risto

Kamere, i to svuda.

starac fočo
Gost
starac fočo

Jednu patrolu non-stop držati između volija i lakovića na zabjelu. Tamo svako drugo vozilo prelazi preko duple pune linije. Zašto se to toleriše?

Mrgud
Gost
Mrgud

I šta misliš koliko bi stotina patrola trebalo samo na području Podgorice. Svijest pojedinih vozača je nikakva,kazne kod sudija smiješne.

Cg for ever
Gost
Cg for ever

A ne oni śede po kafana, tu zaustavljaju konobarice i informisu se.Do kad rade, a vise goriva potroše no avion.

Jana
Gost
Jana

Hahhahah

Mina
Gost
Mina

Posle ponoći je haos od škripe guma, spavat se ne može do 3h ujutro, sramota stvarno!

Marko
Gost
Marko

Tako je po svim gradovima u CG. Cemu sluzi policija? Ima tu i odgovornosti gradjana koji ne prijavljuju. Mada i da prijave nasu policiju to ne zanima, ne bi ni reagovali. Nekoloko puta sam cuo kako kazu nije njihova odgovornost. Samo izgovori

Marko
Gost
Marko

Policija bi tebalo malo da izadje na ulice i kaznjava bajatu i brzu voznju pa se ovakve stvari ne bi desavale. Svjedoci smo jurnjava po gradu, nepostovanja propisa i bahatr voznje i niko ne reaguje niti ista radi po tom pitanju.

Dejo
Gost
Dejo

A kad ti policija izadje na ulice onda muka.Pljuvanje oo istoj.J.Majku sam onome ko vama blesavima ugodi

Marko
Gost
Marko

Dejo policija treba samo da radi svoj posao i to bez izuzetka. Ako je lomi prozore i ne ponasa se u skladu sa zakonom treba da ga privedu, ako neko krsi saobracajne propose treba da ga kazne bez obzira kod on bio. Ja sam samo za to da rade svoj posao i da ga obavljaju na kulturan nacin. Velika vecina… Više »

Aok
Gost
Aok

Policija bi mozda i izasla ali ne vole ljudi da ih niko gadja krsima i pljuje i kune, da bi onda izasle milkine nvo da brane te iste napadace huligane i osudi policiju.

Marko
Gost
Marko

Aok pogresno razmisljas ta ista policija je moje istomisljenike koji smo bili za suverenu Crnu Goru i koji smo crnogorici oduvjek bili a ne po potrebi tukla i postavljala barikade. Ovdje nije prica o tome i politici, misljenja sam da su sad blagi kakvi su tada bili. A da ima zakona Carevic a i svi sa vlasti bi bili po… Više »

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Da mu nije policajac rekao da vozi brzo?Zalosno je sto je mladi zivot izgubljen,nema tu krivice policije ,no bahatost kad se sjedne u kola

Marko
Gost
Marko

Crnogorka da ga policija kazni kako treba ili da se postavljaju kamere pa da ti doma stigne samo kazna sa tvojom slikom i jedno 1000 eura kazne ne bi se ovo cinjelo. Svjedok sam da su prolasci kroz crveno, brza voznja, preticanje na punu itd desavala pred ocima policije i da oni nisu reagovali.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Slazem se sa tobom,ali kad bi kaznjavali sve mislim da bi makar 80%vozaca pa mozda i ti i ja bili kaznjeni Stvar je kulture u saobracaju.Zivjela sam u inostranstvu dugo ,vozila i nikad nijesam bila kaznjena Kazem kultura u saoracaju.

Hahaha
Gost
Hahaha

Nije ni cudo sto rade trkaci sa laminama od auta kroz jerevansku spavat se ne moze i posle da ih coek zali no steta sto nevini stradaju uvijek..

Support
Gost
Support

Kako misliš kroz Jerevansku? Tamo se jedva mimoiđu dva auta, jer su parkinzi sa obije strane. Naroda uvijek dosta po klupama ljeti

Hahaha
Gost
Hahaha

Pa upravo Jerevanska jer je tijesno pa za ove bezmozgovice je idealnotakodje i Radosava Burica,Kralja Nikole i Janka Djonovica da ne nabrajam sad nisu vrijedni dalje diskusije o .udalama bez glave

Milos
Gost
Milos

Dodji na Tuski put pa da vidis kako lete uvece, imaju pravine dosta pa je to haos

Support
Gost
Support

A kako, brate mili? Sporedna ulica gusto naseljena

Send this to a friend