Hronika

Ubistvo Cvetanovića: Podgoričanin se sumnjiči za još likvidacija

Podgoričanin Marjan Vujačić (34), uhapšen zbog sumnje da je 2017. godine u Vranju sa više hitaca iz vatrenog oružja ubio Jugoslava Cvetanovića, osumnjičen je izvršio najmanje četiri krivična djela teško ubistvo.

<<<Ubistvo Cvetanovića: Osumnjičeni blizak škaljarcima?<<<

“Intenzivnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije došlo se do saznanja da bi M. V. mogao biti odgovoran za još tri ubistva, od kojih su dva počinjena u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji. Osumnjičenom M. V. je od strane Višeg suda u Beogradu određen pritvor do 30 dana”, navode u MUP-u Srbije.

<<<Motiv ubistva Šarovića lični sukob<<<

Vujačić je prije dva dana uhapšen zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića.

U istoj policijskoj akciji uhapšene su i dvije službenice MUP-a zbog sumnje da su falsifikovale dokumenta za uhapšenog kriminalca, koji se dvije godine skriva pod lažnim identitetom. Za taj posao dobile su 1.500 eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sou!
Gost
Sou!

On je bio dobar momk
Nznm sta mu bi od jednom

Zeljko
Gost
Zeljko

Ko god to uradi zbog para uvesti pod hitno smrtnu kaznu.

E,moj Saša
Gost
E,moj Saša

Nešto ga prebrzo uhvatiše,daleko je ovaj od profesionalca..ili su omanuli ovi naši,ajde ovome da utovarimo sve,da se strasti smire i ovaj narod stravljeni!!!

Pol
Gost
Pol

Moraju sad traziti novog.A sto ce bit muke coce…

vjecna da je
Gost
vjecna da je

advokat kaze da ga niko nije ispitivao za ubistva a ovamo mu tovare da je ubica broj 1 ….kakva je ovo sprdnja

SQ7bbb
Gost
SQ7bbb

Skaljarci, skaljarci..

Armagedon
Gost
Armagedon

Bas tako…

Send this to a friend