Hronika

Udruženje državnih tužilaca: Brinemo za bezbjednost kolega

Foto: Novosti/S.Đ.

Zabrinuti smo za bezbjednost kolega zaposlenih u Državnom tužilaštvu i istovremeno najoštrije osuđujemo svaki oblik nasilja i ugrožavanja sigurnosti usmjeren ne samo prema državnim organima već prema svim građanima, saopštili su danas iz Udruženja državnih tužilaca, nakon što se Cetinjanin D.D. (61) ubio aktiviranjem bombe u Državnom tužilaštvu u prijestonici.

<<<Cetinjanin se ubio bombom u prostorijama Tužilaštva<<<

Iz Udruženja državnih tužilaca su ukazali na težinu i složenost poslova Državnog tužilaštva kao organa gonjenja učinilaca krivičnih djela i drugih kažnjivih djela.

“Apelujemo na sve državne institucije i pojedince da u okviru svojih prava i dužnosti doprinesu jačanju javne bezbjednosti i opšte sigurnosti građana. Udruženje Državnih tužilaca u ostvarivanju ciljeva svog organizovanja preduzima redovne aktivnosti na zaštiti prava na samostalnost i nepristrasno obavljanje državnotužilačke funkcije, zaštiti ugleda i dostojanstva profesije i nosilaca funkcija i unaprjeđenju nivoa znanja i iskustva državnih tužilaca”, poručuju iz Udruženja.

10

avatar
1000
10
0
0
 
10
sabahetaMirjana A.R.MarkozaPravdaMarko BDdelmore
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sabaheta
Gost
sabaheta

Zao mi covjeka, mirnog cestitog gradjanina .Jjedino je vrlo cudno zasto je trazio bas ovog tuzioca. Cudno zar ne .

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Bolje da Udruženje DT brine o tome kakve ličnisti primaju za tužioce kao i o bezbjednosti građana, pa bi onda i oni manje ličnih briga imali.

Markoza
Gost
Markoza

Bez razloga to nije uradio i na tom mjestu. Zapitajte se zasto bas tu. Vodite se onom narodnom. Sjedi krivo ali sudi pravo.

Pravda
Gost
Pravda

Iskreno saucesce porodici ,sigurno je bila nepravda velika prema ovom covjeku ,cim je sebi oduzeo zivot .sram vas bilo i stid.

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Prvo brinite za zakonitost,moral i obraz kolega,onda nece kolege biti ugrozene

crnogorac
Gost
crnogorac

Sta je covjek trazio u tuzilasto? Bice zalutao i tamo se ubio…
Zasto iz tuzilastva ne kazu sta je taj covjek htio tamo, posebno ako smatraju da za to nije bilo povoda i da su ugrozeni?

Branka
Gost
Branka

Sram vas bilo. Da radite svoj posao ne bi morali da brinete za bezbjednost. Nijeste se javljali kad je bezbjednost i zdravlje građana ugroženo.

Sefket
Gost
Sefket

Ako ste posteni od ceka se plasite gospodo.

djomaa
Gost
djomaa

Brinete…kako vas nije sramota…. čovjek se ubio

Kico
Gost
Kico

Zasto se ubio sigurno je imao neki razlog

Send this to a friend