Hronika

Uhapšen Jovan Klisić, navodni član klana Muše Osmanagića

Baranin Jovan Klisić uhapšen je danas oko 14 sati, nakon što je policija tokom kontrole u njegovom blindiranom vozilu pronašla 18 komada municije kalibar 38 specijal.

Prema podacima policije, on je evidentiran kao član klana Armina Muše Osmanagića koji je ubijen prije tri godine.

“Službenici  Interventne jedinice Centra bezbjednosti Bar su, vršeći redovne kontrole lica i vozila pronašli municiju i tom prilikom lišili slobode bezbjednosno interesantno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. On je naložio da se Klisić uhapsi i da mu se privede uz kriičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Klisić je inače bio poznat po nasilničkom ponašanju.

Podsjetimo, Muša Osmanagić je sredinom septembra 2014. godine ubijen jednim metkom iz snajpera, dok je ulazio u baštu svog restorana  “Savoja” u centru Bara. U trenutku napada, pored njega, na manje od pola metra, stajao je i njegov dvogodišnji sin. Povezivan je sa ubistvon urednika Dnevnog lista Dan Duška Jovanovića, kao i za pranje novca.

S.Đ. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
??GOKU??
Gost
??GOKU??

Stara Crna Gora je bila podijeljena u 4 nahije,
sada je podijeljena na klanove.

PG081
Gost
PG081

Crmnicka,Rijecka,Katunska i Ljesanska… Ponos CG!!!

Ljuta
Gost
Ljuta

18 kom municije …????
bas me interesuje presuda po kojoj cemo vidjeti da li ima zastitu nekoga iz vlasti ii ne.?

Biohazard
Gost
Biohazard

Jeli bijese sin Andrije Mandica osudjivan za pokusaj ubistva , nasilnicko ponasanje , posjedovsnje oruzija ?? Ko li njega stit a stara ?

Send this to a friend