Hronika

Dva vozača u zatvoru: Jedan vozio brzo, drugi bio pijan

Nikšićka policija je uhapsila dvije osobe zbog grubog kršenja saobraćanjih propisa.

Na putnom pravcu Plužine – Šavnik policija je zaustavila vozilo marke “Renault“ kojim je upravljao M.S. (48) iz Žabljaka a koji se kretao brzinom od 145 km/h iako je na toj dionici puta saobraćajnim znakom maksimalna dozvoljena brzina ograničena na 50 km/h.

“M.S. je uhapšen zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i on je uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden sudiji za prekršaje, gdje mu je nakon sprovedenog postupka sudija izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana”, saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, policija je uhapsila Lj.Đ. (68) iz Danilovgrada zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

“Njemu je sud za prekršaje nakon sprovedenog postupka izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana. Saobraćajna policija je ovo lice zatekla kako upravlja vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od  2.78 promila alkohola u krvi”, navode u policiji.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
SlavkoProvalijahawara
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Slavko
Gost
Slavko

Je li ovo kao ona visekilometarska pista put Grahova, gdje je na svakih 5 km jedna kuca a ogranicenje 50?

hawara
Gost
hawara

kakav iskompleksirani psihopata treba da budes da bi vozio 95 kmh vise od dozvoljenog!?

Provalija
Gost
Provalija

Evo zašto… u tunelu Ivica između ŽB i ŠN ograničenje je 50!? A ko je išao tuda,zna da je tunel skroz prav… čak i da ne insistirate po gasu, vi idete 90,100 km/h … ne opravdavam naravno brzu vožnju ali ima situacija đe nismo svjesni tolike brzine.

Send this to a friend