Hronika

Uhapšeni osumnjičeni za krađe po budvanskim plažama

Vrebali bogatije turiste

Budvanska policija uhapsila je Novljanina R.B. (33) i M.M. (28) iz Sremske Kamenice, osumnjičene da su u protekle dvije sedmice pokrali više turista na budvanskim plažama. Uhapšeni su u odvojenim policijskim akcijama, a lisice na ruke stavili su im inspektori u civilu koji su ih zatekli u krađama, piše Dan.

Pred policijskim inspektorima branil i su se da su bili prinuđeni da kradu, tvrdeći da nijesu mogli da obezbijede sezonski posao, zbog čega su navodno i došli u Budvu.

Novljanin je osumnjičen za osam krađa, uglavnom na Jazu, a srbijanski državljanin za deset počinjenih na Slovenskoj plaži.

Iz Uprave policije je rečeno da su uhapšeni vrebali turiste koji su im izgledali imućniji, a potom čekali da uđu u vodu i krali im torbe. Ukradeni novac su trošili, a mobilne telefone, nakit i druge vrijedne stvari prodavali.

Obojica su privedena sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću, koji je potvrdio da je R.B. i M.M. saslušao juče u prisustvu izabranih branioca. Kazao je da je prihvatio predlog tužilaštva da im odredi pritvor do 30 dana. Oni su juče upućeni u spuški Istražni zatvor.

Kako bi spriječili krađe na plažama, budvanska policija odredila je više inspektora koji su svakodnevno, u civilu, na plažama. Kontrolišu sumnjivce i nadziru ih. Upravo je to i sada dalo rezultat, saopštili su iz policije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danko
Gost
Danko

Bravo!!! Samo sto neko dolje veli dajte ime toga nasega da ga zigosemo!!!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Дајте име тог Новљанина.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Samo srbi kradu telefone koje ne mogu da koriste.

Joo
Gost
Joo

A i ovaj iz hn je njegov 100%

Gibanica
Gost
Gibanica

A mogo je bit ok momak , ali u svakom slucaju nije Novljanin , to je ko da sam LA-anin , jer zivim u LA zadnjih 8-9 god . So long suckerrrss 😉

Cetinje
Gost
Cetinje

” LA-anin” ne moze to kumaraa

Osteceni
Gost
Osteceni

Da vidimo kada ce nam vratit telefone sto pokupise???

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Ja mislim preksjutra. Možda i produžetak roka do naksjutra.

Eto...
Gost
Eto...

Eto kakva turistička klijentela dolazi u Novi, nema im pošten lopov šta ukrast, pa mora da pečalbari po Budvi…

jovan šiptar
Gost
jovan šiptar

Konobari kondukteri i ostali vodnici….

samo jako
Gost
samo jako

pale jos dvije krupne ribe

🚜🙋‍♂️
Gost
🚜🙋‍♂️

Normalnom covjeku kad se ukrade telefon s kontaktima i podacima je prilicno krupna stvar. Tebi je svejedno, znam. Ima ljudi kojima nije sav zivot kladionica i sjedjenje ispred ulaza na klupici

Realno
Gost
Realno

Tačno. Ali je tačno i da sve te podatke možeš imati u Oblaku i da štetu svedeš na cijenu novog telefona.

Send this to a friend