Hronika

Uhapšeni osumnjičeni za razbojništvo i nedozvoljeno držanje oružja

Barska policije je prethodnih dana uhapsia F.M. (57) i D.Š. (46) zbog razbojništava i neovlašćenog držanja oružja, dok je na Cetinju podnijeta krivična prijava protiv M.A. (58) zbog nedozvoljene trgovine.

Baranin F.M. uhapšen je zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija. Policija je kod njega pronašla i oduzela oko 21 kilogram privrednog eksploziva i 31 električnu detonatorsku kapislu.

Osim toga, barska policija je lišila slobode D.Š. iz Republike Srbije zbog sumnje da je počinio dva razbojništva.

“On je kako se sumnja od zaposlenih u apoteci uz prijetnju nožem krao novac. Pretresom prostorija koje D.Š. koristi policija je pronašla tragove i dokaze za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela. Provjerom preko zajedničkog centra za policijsku saradnju – Trebinje utvrđeno je da se D.Š. potražuje u Srbiji zbog više krivičnih djela”, saopštili su iz policije.

Policija u Cetinju je zajedno sa Komunalnom policijom, vršeći obilazak grada u cilju kontrolisanja poštovanja mjera  za suzbijanje širenja korona virusa, zatekla M.A. u prodaji duvanskih proizvoda.

“Pregledom vozila koje koristi M.A. pronađeno je ukupno 1.935 paklica raznih vrsta cigareta. Protiv ovog lica je podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina”, navode iz policije.

A.G.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Ilino
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ilino
Gost
Ilino

10 god robije i plus 5 za razmisljanje da uradi tako nesto!

Send this to a friend