Hronika

Uhapšeni pomagači crnogorskog državljanina osumnjičenog za prebijanje u Novom Sadu

Prtinscreen

Novosadska policija privela dvije osobe zbog sumnje da su pomogli crnogorskom državljaninu Ivanu Kontiću, koji se sumnjiči da je brutalno prebio M.M. (28).

Jedan od privedenih pokušao je da pobjegne prilikom hapšenja, ali su ga policajci u tome spriječili, navode srpski mediji.

<<<Uznemirujuće: Crnogorski državljanin osumnjičen da je u Novom Sadu pretukao mladića>>>

U toku su policijski pretresi na više lokacija u Novom Sadu.

Podsjetimo, Kontić je osumnjičen je za brutalno prebijanje mladića u Novom Sadu. Društvenim mrežama prekjuče se pojavio stravičan snimak, na kome se vidi kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvjesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

14

avatar
1000
7
7
0
 
13
MilivojeBudimo realniGoroEd siranEmilio
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ed siran
Gost
Ed siran

Ljudsko dno.

Komsija
Gost
Komsija

Žalost, nista ljudsko ovaj meci nema.pi…..Sto mangup ne sačeka policiju,hitnu?a i one oko njega što su posmatrali treba uhapsiti.One cuvene čuvare što posmatraju,posebno onog jednog što se šetao okolo da siledžija tuče duže.

MNE NL
Gost
MNE NL

Ne kapiram stalno potezanje nacionalnosti ovog ludaka?

Milivoje
Gost
Milivoje

Da li vam je sad jasno zašto treba da odete iz Ns i Bg?! Zato što donosite samo kriminal i OVO. Pitanje je ko je kome na grbači. A Srbija ovo lako može da reši i da je samo pitanje vremena.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Nije valjda Milojko da bi cerao srpske spartance iz Srbije.Kako da ih cerate a ovamo saljete vrecama eure da ih lozite da lome i cuda cine.Evo I Risto se sprema da organizuje kojie litijanje pi BG da vam nije dosadno.

Milivoje
Gost
Milivoje

Ne zovem se “Milojko”, nego Milivoje Jasan sam bio u komentaru i ne bih ništa džabe si se školovao u Ns i Bg, ostao si nepismen. Da li znaš da to ne bi bilo prvi put da je zabranjen ulaz u Srbiju Crnogorcima i tada ste bili talentovani za kriminal. Razlika je samo što je tada bilo zabranjeno i Ciganima.… Više »

Cgcg
Gost
Cgcg

Jedino zlo je klerofašizam i velikosrpski šovinizam koji širi zna se ko. Da nije toga na ex yu bi bio mir. Divljačka politika koja propagira mržnju za proizvod ima nasilje.

Goro
Gost
Goro

Kakve veze ima ovaj komentar “tvoj”sa ovim tekstom gl…..ne

Cgcg
Gost
Cgcg

I usput. Po Srbiji nema dana da nema nekih stravičnih zločina i nekog kriminala iako se svojski trudi da to prenese u CG putem bolesnih medija i plaćenih političara

Emilio
Gost
Emilio

Opste je poznato da je Srbija zemlja bez kriminalaca, bez Legije i njegove grupe i bezboroj ostalih… Ovo sto je uradio Kontic je horor. Ali zasto prebijeni momak 7 dana nije htio da da izjavu miliciji, nego je posle 7 dana dosao sa advokatom? Ovaj PREPRENAGLESEN i nedopustiv izliv bijesa je ko zna cim izazvam… Opet kazem NEDOPUSTIVO.i zahtijeva tesku… Više »

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

šta je razlog?
ko je žrtva (zanimanje)?
ko je počinilac (zanimanje)?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Биће љекари или инжињери.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

E bijedo jadna.pa nzm sto da je momak uradio tako nesto mu uradit.20god ladno da dobijes

R1r1
Gost
R1r1

A što pobježe ako si tako hrabar pa se sad sakrivaš ka miš u rupu?

Send this to a friend