Hronika

Ujedinjena Crna Gora: Nek nam je srećan The Best Man

Ujedinjena Crna Gora je reagovala na današnji izbor Ivice Stankovića za vršioca dužnosti Vrhovnog državnog tužioca i ocijenila da je sistem navodno nezavisnog izbora organa u tužilaštvu i sudstvu duboko pogrešan.

<<<Odluke o tužilaštvu neće donositi lica sa potjernice<<<

Iz te partje tvrde da u Crnoj Gori garant demokratije nisu ni opšti izbori gdje pravo glasa imaju stotine hiljada ljudi, kamoli u institucijama gdje se prethodno izjasni po par stotina profesionalaca, a potom odluke donese deset ili dvanaest ljudi.

<<<Stanković od danas v.d. vrhovnog državnog tužioca<<<

“UCG ima više razumnih predloga, u skladu sa opštom i neprihvatljivom i nakaradnom logikom: Vratite Vujoševića za vd sekretara Tužilaštva. Čovjek je nevin. Nemojmo nikada više da pominjemo generalnog sekretara predsjednika Crne Gore Slavoljuba Stijepovića, jer on nije uzeo pare za liječenje, nego javno, za DPS, a sve to je opravdala ASK – pare za liječenje vladajuće stranke, što je više nego humano? Treba zabraniti da se javno istražuje sin predsjednika Vrhovnog tuzilaštva jer su stvari jasne – nije kriv ni on ni otac, priznao je policiji. The Best Man”, poručuju iz Ujedinjene Crne Gore.

Predlažu da Odbor za sveobuhvatnu izmjenu izbornog i drugog zakonodavstva čestita, na vanrednoj konferenciji, slobodne i fer izbore za v.d. predsjednika VDT.

“Na kraju, neka nam je svima srećno svako vd stanje i svaki v.d. predsjednik, svaki sekretar i svako glasanje”, zaključuju u saopštenju.

13

avatar
1000
12
1
0
 
13
Ahahahaha!!!AjaOkoreli DpsMilaMatrix
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ahahahaha!!!
Gost
Ahahahaha!!!

I njima je smiješno!

Aja
Gost
Aja

Sve, sve al vidji im sliku…

Okoreli Dps
Gost
Okoreli Dps

Danilovicu nemas ni 000000.1% glasova plus si podnio ostavku na mjesto predsjednika te tvoje zadruga partije a primas platu poslanicku! Izdao si Mandica klepao za pare Lekica pa i njega pokusao da prevaris i otmes mu partiju sve se to zna a zna se i za koga si radio dok si bio ministar sta su sve aminovao nema vise posla… Više »

Matrix
Gost
Matrix

Nagradno pitanje:
Nabrojati dva clana ove “stranke”.

Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

Ko su ovi ???

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Odakle je ova partija?

Bnjj
Gost
Bnjj

Privatna država Cg

Mila
Gost
Mila

Bolje privatna država nego sa njima !!!!!!!🤘

Stari aer
Gost
Stari aer

POSTOJI LI OPOZICIJA ?
AKO POSTOJI SVI NA PROTESTE

Haris
Gost
Haris

A vi ste očekivali da podnese ostavku jer odbjeglu kriminalac priča gluposti, onda ste vi gluplji od di keja aaaaaaaahahahahahaha

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Što je zgodan ovaj drugi s lijeva.On pametno,malo tamo,malo ovamo.Dok je bio zaposlen kod policije,kaže da “je Milov”,kad se malo izmakne ,on je kod nekih drugih.Bože zore mu se nezna,ili bolje rečeno sve mu se zna iako misli da ne vidimo.No,to je stvar karaktera.Mi baš tako neumijemo.Ma neka i neumijemo,jer ovi imaju druga imena u narodu,a nama ta imena ne… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ko su ovi sad? Drugi zdesna mi izgleda poznato..

Anonimus
Gost
Anonimus

Hahaha, dobra sprdnja od sprdnja partije…

Send this to a friend