Hronika Vatrogasci u koštac sa vatrom bili skoro šest sati

Veliki požar u selu Rudnica kod Pljevalja, vatra prijetila imanjima

Veliki požar izbio je danas u selu Rudnica kod Pljevalja, a kako javlja PV Informer, vatra je prijetila brojnim imanjima.

Po dojavi na teren oko 13 sati upućena je jedna ekipa vatrogasaca, a vatrena stihija je tad uveliko zahvatila veliku površinu trave, niskog rastinja i kleka na teško pristupačnom terenu.

Požar se zahvaljujući vjetru brzo širio, pa su na teren upućene dodatne snage da bi u jednom momentu do potpunog gašenja oko 19 sati bilo angažovano 14 vatrogasaca-spasilaca sa šest vozila.

Iako su nadležni iz Službe zaštite i spašavanja i Komunalne policije više puta apelovali da se ne pali vatra na otvorenom što može imati tragične posledice po zdravlje ljudi i materijalna dobra u proteklom periodu su se u gradskoj sredini neodgovorni građani oglušivali na takve apele.

Iz Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja apelovali su na građane da ne izazivaju požare jer posljedice mogu biti nesagledive.

4

avatar
1000
2
2
0
 
3
1918.Hahaha!Užas1918.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Užas
Gost
Užas

Nema to veze, čovjek pali na svome imanju, tu može da radi što god hoće. Kakva debilna logika. Dok se ne udari dobro po džepu, sve će to ovako svake godine.

1918.
Gost
1918.

Da počiste prije no se spušte u Podgoricu da prezime na toplo…

Hahaha!
Gost
Hahaha!

Biće da su tvoji u Podgorici od prije ameba.

1918.
Gost
1918.

Pa nijesu od prije ameba, ali su debelo ukorijenjeni. I nema razloga da se śekiraš Pljevljak. Još da izvadiš krtolu i eto tebe na toplo…

Send this to a friend