Hronika

Više uhapšenih u Herceg Novom zbog prodaje droge, krađa i iznude

Foto: Radio Jadran

Novska policija uhapsila je Đ.Ž. (24 godine) iz tog mjesta zbog sumnje da se bavio uličnom prodajom droge.

Osumnjičeni Đ.Ž. je uz krivičnu prijavu danas sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost, saopštili su iz Centra bezbjednosti Herceg Novi.

U saznanju da se Đ.Ž. bavi uličnom prodajom droge u Herceg Novom, policija je pretresla stan i druge prostorije u kojima on boravi.

Pronašli su i oduzeli 42 grama kokaina, manju količinu marihuane, digitalnu vagu za precizno mjerenje koja mu je služila i za kokain radi ulične prodaje, određenu svotu novca za koju se sumnja da je stečena od prodaje narkotika, kao i izvjesnu količinu municije različitog kalibra.

Pronađena droga i drugi predmeti su oduzeti Đ.Ž. i upućeni u Forenzički centar u Danilovgradu radi vještačenja.

15 zaplijena kokaina, heroina, LSD-a, amfetamina, ekstazija i marihuane

Policija u Herceg Novom, Kotoru i Tivtu su u posljednjih 10 dana izvršili 15 zaplijena različitih vrsta droga  – kokaina, heroina, LSD-a, amfetamina, ekstazija i marihuane.

Iz policije su 27. jula protiv A.G. (18 godina) iz Pljevalja, zbog sumnje da je prodavao ekstazi i amfetamin, podnijeli krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Istoga dana kotorska policija je protiv R.V. (24 godine) iz Podgorice podnijela krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu u Podgorici su, nakon što je u Kotoru u njegovom vozilu pronašla i kokain, marihuanu i 23 slične sintetičke droge LSD.

U preostalih 13 zaplijena različitih vrsta droga policajci iz Herceg Novog, Kotora i Tivta su protiv 13 osoba podnijeli prekršajne prijave.

Državljani Hrvatske osumnjičeni za pet teških krađa

Hercegnovska policija je podnijela krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom protiv državljana Hrvatske G.L. (32 godine) i M.B. (21 godina).

Sumnja se da su oni počinili pet teških krađa u naselju Topla II u Herceg Novom.

Kako se sumnja, oni su šrafcigerom obijali stanove u odsustvu vlasnika, te ukrali više od od 8.000 eura i 1.000 američkih dolara.

Oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom.

Iznudom do 77.725 eura

Takođe, danas su Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv M.V. (41 godina) iz Herceg Novog zbog sumnje da je izvršio krivično djelo – iznuda.

On je, sumnja se, tokom 2019. godine koristeći silu i prijeteći jednom sugrađaninu, pribavio 77.725 eura.

Osumnjičeni je jedan dio te koristi pribavio u novcu, a drugi dio u nekretninama, što je utvrđeno tokom sprovođenja kriminalističke obrade pribavljanjem dokaza.

M.V. je juče uhapšen, a danas sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Čestitke Policiji samo tako Bravo
Ovo jedino ne odgovara neprijateljima Crne Gore crna I’m pamet koji se raduju lošim dešavanjima događajima i prisustvu kriminala koji je u procentu sličan kao u okruženju.

Fileopg
Gost
Fileopg

bravo za policiju, a čitava opozicija je drvlje i kamenje na novo rukovodstvo policije. Izvinite se ka ljudi i priznajte da policija odlično radi svoj posao.

Prebrz
Gost
Prebrz

aNfetamina!!! medalja za cika novinara

Čuš
Gost
Čuš

Kano ne razumiješ?U pitanju je żenska
Osoba pod imenom Ana Fetaminka…
Hahahaha

Cetinje
Gost
Cetinje

Na potezu su sudije,ali tesko do kazni,jer su tu “advokati lesinari”koji gledaju da skinu maslo.a moze Bog dati da i njih “dovati kakava strkotina”pa da vidimo njihove zalbe.

Mirun
Gost
Mirun

Ako tuzioci dobro spreme slucajeve ne gine im duzi odmor u Spuzu. Problem je bas taj sto djeluju kao da su nezainteresovani. Dokaza cesto bude i na pretek ali su toliko lijeni, a dostina i nedorasla pozivu pa i oni naocigled sigurni slucajevi odjednom postaju mnogo manje sigurni. Advokati ih pretrcavaju kao malu djecu. Sudija na kraju mora da presudi… Više »

Baki
Gost
Baki

Samo tako!!

Mne
Gost
Mne

Ko je M. V.? Nije valjda M. V.? Ja sa mislio da je N. N.

Send this to a friend