Hronika

Vještak: Radunoviću alkohol pomutio um

Miomir Radunović, koji se tereti da je početkom novembra prošle godine fizički napao djevojke Dragicu Raičević (22) i Teodoru Prelević (22)  bio je bitno smanjeno uračunljiv, uslijed alkoholisanog stanja, kazao je stalni sudski vještak psihijatar Željko Golubović juče pred podgoričkim Osnovnim sudom. On je istakao da nije bio pod dejstvom alkohola, situacija bi se drugačije odvijala, prenose Dnevne novine.

“Okrivljenom je konstatovana dipsomanska zavisnost o alkoholu, kao i komplikovano pijanstvo koje je dovelo do smanjene uračunljivosti u vrijeme izvršenja krivičnog djela. Okrivljeni je prije dovođenja u alkoholisano stanje bio uračunljiva osoba, sa sviješću da se njegovo ponašanje može promijeniti ako sebe dovede u alkoholisano stanje”, naveo je Golubović.

Na jučerašnjem suđenju pregledana su i četiri video snimka izuzeta sa kamera ugostiteljskog objekta “Perper”, u kojem se desio sporni događaj. Na snimcima je prikazano kako tri momka, nakon što je Radunović udario Raičević, ulaze u lokal da odbrane djevojke. Radunović je kazao da je za sud dovoljno to što se vidi na snimku.

“Za mene to nije dovoljno, jer znam da mi je bila namještena zasjeda i da su momci koji su se tu nalazili samo čekali pogodan trenutak da reaguju”, naveo je, dodajući i da oštećene djevojke poznaju momke koji su krenuli u fizički obračun sa njim. Prelević je kazala da to nije istina.

“Mi ne poznajemo te momke, ali ja bih voljela da ih upoznam i lično im se zahvalim što su reagovali te noći”, navela je Prelević.

Radunović je tvrdio da ga je Raičević pljunula, a sud je konstatovao da se to ne može vidjeti na snimcima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Surova realnost
Gost
Surova realnost

Ako imaju brata, oca ili momka, pa i druga imalo bi mh se od čega pomutit! Ma i ovome vještaku koji ha brani! A njega posle onoga snimka niko odbranit ne može, i da je čojek odselio bi se da sramotu ne trpi…pi

Slavko
Gost
Slavko

Inace veoma postene “djevojke”… nemao ih nijedan dom.

Toni
Gost
Toni

Nemao ih ni tvoj ni moj dom, ali brate ne može niko da tek tako isprebija dvije đevojke mnogo mlađe od sebe. Pomućen mu um? Pa i ja vjerujem da mu je pomućen um, ali ga niko nije tjerao da pije, niti da dobacuje đevojkama triput mlađima od sebe.

Balsa Veliki
Gost
Balsa Veliki

Misko voli te balsa djurdjic brateeee moj mili.izguraj kao sve sto si do sad.

Koverdejl D.
Gost
Koverdejl D.

Golubovicu, imas li zensko dijete, plasis li se Boga, kad ovako vjestacis?
Natjeracete ovaj jadni narod, ili bar ono posteno i casno sto je od njega ostalo, da uzme pravdu u svoje ruke!

Dragutin
Gost
Dragutin

Bolje i da ga nema nego da ima ovakvo.

Asasasas
Gost
Asasasas

‘555-333.Halo porodica Tesanovic?Ovdje neki ludak maltretira,bije…” izlazi porodice Tesanovic I nasilnika BAM BAM BAM

Darlington
Gost
Darlington

Kad se god desi neko nasilje obavezno se nasilnik proglasi ludim, neuračunljivim itd.

Sanctum
Gost
Sanctum

Jok, eto normalan je xD

Bojan
Gost
Bojan

Nista, ako ovoga osude na neku blagu kaznu, sto se vec sprema sa ovim da nije bio uracunljiv zbog alkohola, braca od ovih djevojaka da se prvo dobro napiju pa da ovoga odvale od batina

Dragutin
Gost
Dragutin

Da poznaješ Dragicu drugačije bi pričao. 😉

Kiki
Gost
Kiki

Actiones liberae in causa 😉

Miroljub
Gost
Miroljub

Sto je dozvolio sebi da bude pijan i neuracunljiv. Pod mac bato pa drugi put vidi da se ispljuvas sa tim djevojkama a ne da ih bijes.

100%
Gost
100%

I djevojke su bile smanjeno uračunljive, ali neće više nikad sigurno…

Send this to a friend