Hronika NASTAVLJA SE SUĐENJE

Vještak Šoć na sudu o povredama nanijetim Lašmanovoj

Anastasija Lašmanova (Foto: Facebook)

U Višem sudu u Podgorici danas se nastavlja suđenje Arseniju Stanoviću, optuženom za ubistvo državljanke Ukrajine Anastasije Lašmanove 11. maja prošle godine. Vještak sudske medicine Miodrag Šoć izjasniće se o povredama nanijetim pokojnoj Lašmanovoj, pišu Dnevne novine.

Podsjetimo, ranije je saslušana majka pokojne Lašmanove, Svetlana Libjert, u svojstvu predstavnika oštećene porodice i ostala je u svemu kao na saslušanju pred VDT-om, kada je ispričala da je od 1995. do 2006. godine sa svojim jedinim djetetom kćerkom Lašmanovom živjela u Srbiji, nakon čega je Lašmanova pošla u Crnu Goru na studije, a ona se vratila za Ukrajinu.

“Kod mene je posljednji put došla početkom maja prošle godine, odnosno od 2. do 5. maja je bila u Ukrajini. Dolazila je da izvadi pasoš i vratila se u Crnu Goru. U razgovoru sa njom nijesam zaključila da ima bilo kakvih problema”, navela je majka pokojne Lašmanove.

Prema navodima optužnice VDT-a, okrivljeni je najmanje 26 puta udario Lašmanovu, koja je od težine povreda preminula na licu mjesta.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
roleCiriloDeedakasamo jako
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
role
Gost
role

ovome treba obuci kosulju bez rukava pa pravac Dobrota

Cirilo
Gost
Cirilo

Nesrecna djevojka.Pa ljudi moji nijesu nacisti ovako nesto radilu.Metak i da se ne muci.Jadnna njena majka.Nesrecna.Kada ovo prezivlljava.Dozivotna kazna za ovo djelo monstruozno.

daka
Gost
daka

26 puta, kakav psihopata

samo jako
Gost
samo jako

ovo je onaj sto mu je tata pomagao da pobjegne…fin momak…zatvaraj dozivotno psihopatu sa sve tatom

Dee
Gost
Dee

26 udarca po 2 godine ukupno 52 nek lezi u zarvor Ozone kao sto je on ne zasluzuju slobodu jel ce opet nekou drugu osoby to da ubije klosarcina prava. Bas pratim ovo samo da vidim koko ce sud da uradi. 30 godine sam zivio u S A D tamo nebi nikad sunce v zivotu vidio pa neka tata sakrije… Više »

Send this to a friend