Hronika

Vlasnik i suvlasnik lokala u Podgorici uhapšeni zbog omalovažavanja policajaca i inspektora

Ilustracija

Službenici Uprave policije u Podgorici su u noći između 26 i 27. novembra uhapsili su dvije osobe zbog prekršaja Zakona o javnom redu i miru. Kako je saopšteno iz Uprave policije, uhapšeno je odgovorno lice u  ugostiteljskom objektu “Tarantino” Z.R. (37) jer je omalovažavao pripadnike Uprave za inspekcijske poslove i oglušio se na izdato upozorenje. Takođe, suvlasnik lokala “Mikser” M.M. (35) uhapšen je zbog ometanja i omalovažavanja službenika policije i inspekcije tokom sprovođenja kontrole.

Naime, službenici policije su pružali asistenciju pripadnicima Uprave za inspekcijske poslove prilikom kontrole poštovanja mjere Minstarstva zdravlja donijetih u cilju sprečavanja širenja opasne zarazne bolesti Covid 19.

“Kontrolom ugostiteljskog objekta „Tarantino“, koja je sprovedena 26. novembra, odgovorno lice Z.R. (37) je omalovažavalo pripadnike Uprave za inspekcijske poslove, nakon čega se oglušio o izdato upozorenje pripadnika policije. On je lišen slobode zbog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom radu i miru i priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 250 eura”, naveli su u saopštenju.

Takođe, 27. novembra oko 1.30 časova je izvršena kontrola ugostiteljskog objekta „Mikser“ koji je bio zaključan dok je u njemu boravilo desetak osoba.

“Vrata je otvorio suvlasnik lokala M.M. (35) koji je ometao i omalovažavao službenike policije i inspekcije prilikom sprovođenja kontrole. On je lišen slobode zbog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru i priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 750 eura”, naveli su iz Uprave policije.

5

avatar
1000
3
2
0
 
5
MetafizikaRašoKili🇲🇪Bernini🇲🇪Milić
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Metafizika
Gost
Metafizika

Dje su ljetos bili ovi sto kazne lupaju dok su klubovi bili puni

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Samo za sve jednako i po zakonu!

Milić
Gost
Milić

Samo hapsi svakog ko zasluzi

Kili
Gost
Kili

Pa i Zdravka onda uhapsi… nije im ni cudo, gledaju kako se trpaju fanatici po crkava i sire zarazu, a mi ne mozemo kafu s mirom popiti od inspekcije…. Nijesu policajci krivi, ali s jasite…

Rašo
Gost
Rašo

Onda bi pohapsili pola Vlade sa premijerom, a oni se slobodno šetaju

Send this to a friend