Hronika

Vozaču jahte pritvor do 30 dana

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio pritvor do 30 dana za S. M. (2003), koji se tereti da je upravljajući jahtom počinio teško krivično djelo protiv opšte sigurnosti.

<<<Maloljetnik uhapšen zbog pomorske nesreće u Budvi<<<

<<<U sudaru manje jahte i barke poginula jedna osoba<<<

Podsjetimo, u budvanskom akvatorijumu juče je poginula M.Š. (1990) kada je manja jahta naletjela na barku.

Jahta je prešla preko barke, prepolovila je i ona je potonula.

Na jahti se nalazilo osam osoba, a policija je privela S. M, koji je upravljao jahtom.

9

avatar
1000
8
1
0
 
9
VanjaCinik🇮🇱Kotoranin89AnonimusBoca Senior
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vanja
Gost
Vanja

Žali Bože mlade djevojke, ko god da je odgovoran taj će izaći iz zatvora a ona iz zemlje nikada. Lično poznajem porodicu Šljivančanin, poštena familija koja zlo dočeka.

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Tužno je što danas nema DF komentatora koji su zapjenili onaj dan jer su mislili da je ubica Crnogorac. Danas ih nema da komentarišu!!

Anonimus
Gost
Anonimus

Na kraju će bit da je ovaj sa čamcem kriv, jer ako tata ima za jahtu imaće i za sud veštaka i sudiju. Ali dobro kad mogu svi što ne bi mogao i on, još ako su se setili da daju malom crtu kokaina da mu to bude olakšavaju ća okolnost onda će sve to biti ka svaki drugi slučaj… Više »

Boca Senior
Gost
Boca Senior

Dogovoriće se da dobije nanogicu na par dana

Boca Senior
Gost
Boca Senior

nagodiće se već ka i svi za nanogicu i par dana kućnog.

Pomorac
Gost
Pomorac

Koju dozvolu ima ovaj momčić od 17 goduna, a kažu da je dobio dozvolu prošle godine. Ima li dozvolu za voditelja čamca? Ali ovo nije čamac? Ko je ovo smio dozvolit? Svi na odgovornost.

Kotoranin89
Gost
Kotoranin89

Evo sve trce,ko ti je kod nas ikada nesto odgovarao a da je iz vlasti?Nema ti pravde u ovoj zemlji druze….

Miro
Gost
Miro

Zasto samo njega? Ovi odrasli koji su bili sa njim krivlji su od njega. Neko my je dao da upravlja plovilom sto nimalo nije lako. Saucesnistvo! Stavise, za zatvor je taj neko ko je morao na jahti imati dozvoly za upravljanje.

Promjene,promje
Gost
Promjene,promje

Da ima zakona kod nas trebalo bi i taticu i mamicu ovoga ozobanog maloljetnika zajedno sa njim strpati u zatvor ako su mu oni omogucili i dali da vozi tu jahtu a sigurno nema nikakve dozvole za voznju te jahte, e crna goro propala se kao i sto jesi kad su ti zakoni takvi, da se ovo desilo u Ameriku… Više »

Send this to a friend