Hronika

Vučinić: Crnogorska državana administracija je zavjerenička organizacija protiv sopstvene države

Vučinić

Više državno tužilaštvo u Podgorici je odbacilo krivičnu prijavu Crnogorskog pokreta protiv hercegnovskoga društva “Soko”, koje je organizovalo parastos saradniku okupatora Draži Mihailoviću i protiv budvanske opštine koja je obnovila spomenik kralju Petru Karađorđeviću u Budvi. Tužilaštvo smatra da nema elemenata krivične odgovornosti, iako je potpuno jasno koliko su zla Crnoj Gori nanijeli Draža Mihailović, saradnik fašističkog okupatora i Petar Karađorđević, koji je jedan od simbola propasti i uništenja Crne Gore 1918. godine.

<<<Pomen Mihailoviću i sanacija spomenika Karađorđeviću nijesu izazivanje mržnje<<<

“Crnogorska državana administracija je zavjerenička organizacija protiv sopstvene države koja je isplela široku mrežu zavjerenika unutar sebe koji rade protiv interesa zemlje koju opslužuju. Pipci su joj rašireni s vrha do dna, uključujući i mnoštvo anticrnogorskih političkih partija i nevladinih organizacija. U političkome smislu je korumpirana, i radi u korist propasti Crne Gore. Nesporno je i da je instruirana iz međunarodnih centara koji podupiru političke snage u zemlji koje snivaju slom državnoga suvereniteta i ustavnoga poretka. Nije moguće stati joj na kraj, ukoliko se ne povede opšta kampanja, koju bi morale da predvode najviše državne adrese”, kazao je Skala radiju koordinator Crnogorskog pokreta Stevo Vučinić.

Prema njegovim riječima zato se nije čuditi da je tužilaštvo odbačilo krivičnu prijavu protivu hercegnovskoga društva “Soko”, koje je organizovalo parastos saradniku okupatora Draži Mihailoviću i protiv budvanske opštine koja je obnovila spomenik kralju Petru Karađorđeviću u Budvi.

On je napomenuo da je Zakonom o spomen-obilježjima zabranjeno podizati spomen-obilježje za događaj koji označava gubitak slobode ili nezavisnosti Crne Gore.

“Cijela dinastija Karađorđevića, uključujući i kralja Petra i srpska vojska su simboli propasti i uništenja Crne Gore, i na njih se odnose ova dva stava člana 10 pomenutoga Zakona. Ta dinastija, silom srpske vojske i njenoga oružja, 1918. godine, uklonila je crnogorsku dinastiju Petrović-Njegoš s državnoga trona, ukinula crnogorsku državu i Crnogorsku crkvu i uzrokovala propast zemlje. Posljedice su zastrašujuće, i do danas izazivaju sporove, sukobe i destabilizuju političke prilike na način koji ne dozvoljava zemlji da se uredi u političkom, ekonomskom, privrednom i svakom drugom smislu. Najteže posljedice bile su: građanski rat koji je trajao od 1919. do 1928. godine s velikim žrtvama i mnogo popaljenih domova, opšte zaostajanje zemlje u obrazovnom, kulturnom i privrednom smislu, bespoštedna pljačka svih crnogorskih resursa i jezička, kulturna i politička denacionalizacija stanovništva”, istakao je Vučinić.

Ta ista dinastija, dodaje on, oličena u kralju Petru II, iz Londona, i četnici kao njegov oružani instrument na čelu s Dražom Mihailovićem, 1941. godine objavili su rat domoljubima iz partizanskoga pokreta, i cijelo vrijeme Drugoga svjetskoga rata ratovali su protiv njih na strani okupacionih sila Italije i Njemačke.

“Za te četiri godine koliko je trajao Drugi svjetski rat, oni i njihovi okupacioni saveznici, ostavili su iza sebe više od 40.000 ubijenih građana Crne Gore. Parastos osuđenome ratnome zločincu, jedna je vrsta rehabilitacije, duhovne naravi, vjernoga saveznika fašističkih država, koje su tokom genocidnoga pohoda na Rusiju iza sebe ostavile 20 milona ruskih grobova, što su četnici zdušno podržavali. Zato je suština njegovoga bića bila zločinačka, i on sam je zločinačko obilježje vremena u kojemu je djelovao s pozicije komadanta četničkih jedinica, koje je pretvorio u zločinačku i šovinističku organizaciju zbog čega jeste zločinac. Parastosom se podstiče na djelo izazivanja nacionalne mržnje prema grupi ili članu grupe koja je određena na osnovu rase, boje kože, religije, porijekla, državne ili nacionalne pripadnosti, iz člana 370. stav 1, istoga Zakonika. U ovom slučaju, mržnja se indirektno raspiruje prema Crnogorcima, Bošnjacima, Muslimanima, Hrvatima i Albancima, koji su bili meta zločiničkih pohoda četničkih jedinca Dragoljuba Draže Mihailovića, u toku Drugoga svjetskoga rata”, rekao je Vučinić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milan
Gost
Milan

Aj ti kod Titovog spomenika lij suze.
A mi ce mo se naseg cice rado secat.

Miraš Tenda
Gost
Miraš Tenda

“Alah je veliki i svi se njemu molimo!”

PG patriota
Gost
PG patriota

Stevo mili. Osmjehni se I stiže stotka od mene.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Sto nije slucaj sa Bosanskom. Hvala Bogu sto nijesam “s”rbin.

Moze
Gost
Moze

Slusa li iko vise ovoga i njegovog deda mraza.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

UZ OKUPATORSKU SPC NAMNOZILO SE IZDAJNIKA KOJE POMAZE SRBIJA KOJA SAMO CEKA SLABOST KA 1918

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Kada ti je nik takav sve jasno ba koju ti je stranu P. Biroli, naravno da je na suprotnu Crkva

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pajo Đurišić ima više zajedničkih fotki sa Pirciom nego Drljević. Jesi to znao, pope?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Tako je Sekula.

Ljuma
Gost
Ljuma

Okupljanje i postrojavanje vernika u visegradu,povampirili se demoni u regionu,prijeti nam eskalacija u zemlji ako ovo dopustimo.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Treba biti tvrdo za antifašizam, ali kada se javno slavi protjerivanje 200.000 u Oluji sa svojih ognjišta. Otvara spomenik ubici Crnogorca, Ambasadora SFRJ Rolovića, Crnogorce bacaju sa Rive u Splitu zašto se i drugi okupljali ne bi…Što bi rekao Šerbo “ne opravdavam ali razumijem”

Lscg
Gost
Lscg

Doci ce Dan kad demo Okupatore poslati kuci put Surdulice,Malog Mokrog luga,Vranja I sl

Vidak
Gost
Vidak

Svi znamo da Steva plaća strani faktor da pljuje državu.

Malaka
Gost
Malaka

Mracnog li covjeka te i misli mu. Ajde se osmijehni pa ce te mozda sunce ogrijati

Marva Duklja
Gost
Marva Duklja

Bra’o Stevo

Sprdnja
Gost
Sprdnja

Nampalo mu da on i drug mu Miraš uzmu Crkvu od Crnogorske Mitropolije

Mamut
Gost
Mamut

Dobar je stevo ali je od njega korist kao od slona u staklenoj basti !

Stevo mutni
Gost
Stevo mutni

Dobar, samo ne znamo zašto! Za sebe nije sigurno!

Cgmne
Gost
Cgmne

Naravno da će ovo da se dešava kad nema zakona. Naši političari su izgleda samo statisti i manekeni kad treba kakav spomenik otkriti i održati kakav govor dok pseudo crkva spc godinama djeluje mimo institucija i bez bojazni prepisuje imovinu države na ko zna koga. Pita li se ko kako je to moguće ako ne direktim potplaćivanjem nesoja iz sistema

Fileopg
Gost
Fileopg

bravo Stevo …Prvo su komunisti propuštili priliku da riješe pitanje pravoslavne crkve u Crnoj Gori, kao što su to uradili u Makedoniji, jer su u prvine bili pretežno bjelaši. Drugo, kad su došli na vlast komunisti Crnogorci smatrali su to pitanje bezznačajnim, tako da su ga zaobilazili. Treće sad se ta guba namnožila dovodeći ljude iz svih srpskih krajeva a… Više »

Dzoi Plameni
Gost
Dzoi Plameni

Doticni gospodin uvjek jedno te isto trubi. Mene a i mnoge interesuje dali se doticni oglasavao povodom skorasnjeg slavlja u Tuzima? Ja bar nisam mogao naci njegov i Mirasev stav o tome?

Zoran
Gost
Zoran

Stevo sve si u pravu. Samo sta na sve to misli crnogorska vlada i predsednik djukanovic.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Tužno 100 si mi komentara maka…Svaki put pişem istinu i korrekt..Al si mi maka 100 kom…Treba da pisem iznova (sva rabota u CG nam je ovakva)..

Miško CG
Gost
Miško CG

Tužno, ali istinito.

Black Block
Gost
Black Block

Ovaj se oglasio,pa pljuje po kasi koja ga hrani,da skrene paznju sa korupcije,kradje.Olajava one koji su ga zaposlili,i po slici doobro hrane.I ja bih slusa Gospodarevu partiju za 1500 evra .

Definitivno
Gost
Definitivno

Bleki, nije Stevo Vucinic “ovaj” , no posteni Crnogorac sa imenom i prezimenom. A “ovaj” moze biti samo neko poput tebe, jadnicak koji je dusu prodao dusmanima.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Interesantno je da se od izjave Vaseljenskog patrijarha, da se tzv ,,CPC” nema čemu nadati po pitanju ,, autokefalnosti”, pa sve do danas nije oglašavao.
Kad već spominje Njemački napad na Rusiju, treba napomenuti da pod Staljingradom, na strani nacista, jedino nije bilo vojnika iz Srbije i Crne Gore,za razliku od ostalih okupiranih država.

Grundig
Gost
Grundig

Možda se on i “stidi” tog detalja, evo na svoju Crkvu napada što misli tek o Rusiji šta misli, ne mogu u ni pretpostaviti

Todor
Gost
Todor

Ali su zato na Neretvi, nešto malo bližem lokalitetu od Rusije, tvoji ideološki idoli sadejstvovali s fašistima s ciljem slamanja jugoslovenskoga pokreta otpora na čijem je čelu bila jedna od najvećih ličnosti XX vijeka, Josip Broz Tito. P. S. Vaseljenski patrijarh je rekao nešto sasvim drugo. Naime, da se neće miješati u unutrašnje stvari drugih crkava “SEM JEDINO UKOLIKO POSTOJI… Više »

Pravednik MNE
Gost
Pravednik MNE

Opreme, samo ti ne brini za Vaseljenskog i CPC, ne racunaj na svoje zelje, one ti se nece ostvariti jer su to zelje mrzitelja i kompleksasa. A to, ko je bio ux Njemce u vrijeme opsade Staljingrada, barem je jasno svima.
A tebi Bog dao ono sto ti zelio nama Crnogorcima!

Anonimus
Gost
Anonimus

Bravo! Tuzno je da ovo tuzilastvo ne razumije .Jesu li uopste ucili istoriju pita se svaki normalan covjek kao i to zasto onda uopste masemo antifasizmom?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Naš katastar je katastrofalan. Institucija u kojoj cvjeta korupcija na jednoj, a neznanje na drugoj strani. Zato se uvijek pitam da li ovo što rade rade iz nemorala ili iz neznanja.. A sudovi? Bio sam svjedok da je jedan sudija odbio postupati u predmetu protiv Mitropolije, u klasičnom radnom sporu. To je obrazložio stavom da crkvi može suditi samo Bog,… Više »

Sistem
Gost
Sistem

Ne izmišljaj

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Crkve pripadaju Crkvi

Standard
Gost
Standard

Kome se ne sviđa, neka ide u Hrvatsku ili Srbiju.

Marelica
Gost
Marelica

Ili u Katunsku nahiju!

Ljuta
Gost
Ljuta

Ti tvoji rodoljubi sa od 1941 do 1945 bili obični banditi samo da znaš

percin
Gost
percin

Ne reče Stevo ništa za ove zastave u Tuzima

Cuca
Gost
Cuca

Kasno si to vidio i shvatio Vucinicu. Od kada nema Liberalnog Saveza u ovu drzavu nema niko da trazi i sto se desava sa ovom drzavom. To je ziva istina

Nikola
Gost
Nikola

Ni posle 100 godina ne smiju da udare samar okupatoru, bruka!

Sprdnja
Gost
Sprdnja

Ti i Stevo da kažete ko je okupator

Pravednik MNE
Gost
Pravednik MNE

Ne, no ce nam Sprdnje reci ko je okupator…Bog vas priveo pravdi, srboljupci neznaveni!

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

evo ja cu ti rec a oni potvrdit ako vide za’shodno da ti odgovore!! okupator je sprpska pravoslavna crkva iliti privatnik risto radovic alijas anfilohije samozvani!!

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Stevo, nesto ti se vijori po Malesiji a to nisu srpske zastave?Idi vidji jadan sto je to i ne laprdaj.

Dr.
Gost
Dr.

Tako i treba. Kada ga ta državna administracija nije krivično gonila kada su on i društvo oteli opremu za radio stanicu Liberalnom savezu , neka ih sada naziva zavjerenicima ! Ovi likovi su naravno nevažni i neuticajni , ali zagađuju medijski prostor sijanjem bolesne agresivnosti !

Petokraka TG
Gost
Petokraka TG

I ja mislim da Miras Dedejic posto vidi da posla nema od CG crkve zatrazi od papa Franje da ga primi u katolike okrene krst na drugu stranu i rat rabota.

Cuca
Gost
Cuca

Koje ovaj “petokraka Pg ” prica gluposti. Za koga ti nesretnice pises. Mici se sa ovog portala da ne brukas sebe i PG.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

STEVO SVAKA ČAST,DRUGAČIJE BI TICE PJEVALE DA SE FORMIRA SUVERENISTIČKI CRNOGORSKI BLOK, I POLOŽI ZAKLETVA LOJALNOSTI CRNE GORE,U TOM SLUČAJU NEBI MOGLI NI JEDNI, NI DRUGI DA ČINE ŠTO ČINE.CRNA GORA PRIJED SVEGA CRNA GORA IZNAD SVEGA ,ZA PRAVO ,ČAST I SLOBODU CRNE GORE.POMOGA NAM SVETI ĐORĐE,SVETI ĐORĐE I ILIJA I OSTROŠKI VASILIJA.

....
Gost
....

А да прво школу завршите?

percin
Gost
percin

Nema naroda za taj blok.

Pravednik MNE
Gost
Pravednik MNE

provjeri nas, “percine” da ne gatas ima li nas!!!

VISITOR
Gost
VISITOR

Suverenisti vise mrze Mila no Andriju,a bili bi Crnotravci da Mila nije bilo.

Pravednik MNE
Gost
Pravednik MNE

Duklja, izgleda da je jedini nacin da uradimo upravo tako kako si opisao. Mnogo kasnimo. Ali, ljubav prema Crnoj Gori je pitanje NASE CASTI I OBRAZA! Jer, ova ponizenja se vise ne smiju trpjeti.Nije nama glad nikad bila ispred obraza! Hocemmo nasu CPC! Vrijeme je! Hocemo nase PRADJEDOVSKE bogomolje – Vakat je!₩

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Pravedniče, znaš li ,, Oče naš”, jesi li ikada postio, pričestio, ispovijedao se? U Liturgiji nema skandiranja EViva.

Tomos
Gost
Tomos

Dati Vučiniću i Nvo Mirašu Crkvu je isto kao dati ovu Državu Kneževiću iz Df-a da je on vodi.
Sve rade “protiv” nje a traže da im se da da je oni vode.
Prije bih Crkvu dao direktno Vatikanu na 10g nego ovim folirantima na 10 dana…

REALKO
Gost
REALKO

Moje iskustvo i utisak je da je Jatastar organizaciono i kadrovski najlisi dio administracije …Njihove greske u izradi skica i planova da bi ispravio treba da imas zivaca vremena i novca …Ako ima onih koji zele odgovran odnos zaposlenih u Katastru potrebno je da urade rigorezne kontrole …

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha Pope, daj ti tvoju srpsku crkvu kome oćeš a crnogorsku ostavi Crnogorcima. No ti da napišeš nešto jer vas Amfilohije plaća po broju komentara. Bojim se da će vi se brzo ugasit radno mjesto, pa ćeš morat polako nazad u Kuršumliju, okle te je Risto dovukao u Crnu Goru.

Tomos
Gost
Tomos

Znači ti bi da uzmeš Crkvu Mirašu i da je daš Stevu, to možeš…

Janko
Gost
Janko

Stevo, vidis li da mi crnogorci najgore zivimo…mi sto nemamo druge zemlje osim ove…Moj Stevo, istnu zboris, nego je narod stoka!

Sistem
Gost
Sistem

Ako se on bude pitao i bez ove ćemo ostati. Tako je fino brani

sveti tajo
Gost
sveti tajo

Ti si Vučiniću i tvoji pajtosi najveći zavjerenici protiv svoje države!!!

Sprdnja
Gost
Sprdnja

Sve u njeno ime, a sve protiv nje

Drago
Gost
Drago

Jesi li se oglasio povodom zastava u Tuzima

Reg
Gost
Reg

On se oglašava samo kada mu nešto smeta

Tomos
Gost
Tomos

Da li se ovaj oglašava ikad sem jada treba Pravoslavlje napadati, ali on se kao bori za njega. Ako je on i Miraš prijatelji Pravoslavlju, neprijatelj ti nije potreban.
Podržali su uklanjanje Krsta sa Sat Kule, ne rekoše mi riječ kada su napadali Njegoša, Kiša…Ne čuh da rekoše išta protiv peticije za skidanje Krsta sa Grba i Zastave…

Tomos
Gost
Tomos

Da li je nešto možda netačno navedeno…

DST
Gost
DST

Bravo

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Uh uh uh kakav je ovaaaj uhhh da ne pricam vec mi pritisak skocio

Danilo Docleano
Gost
Danilo Docleano

Svaka cast gospodine Vucinicu. Trebalo bi makar postovanje prema zrtvama 1919.-1928.g. da se iskaze od strane posrbica, a mozda i osvjescenje da zdravorazuman covjek brine o sebi i svojoj zemlji, ne o tudjoj, a pogotovo kad nam ta tudja zemlja ne zeli dobro ni sad niti ikad u istoriji.

Joo
Gost
Joo

Tacno

Tomos
Gost
Tomos

Crna Gora 1911g, Cetinje, Državna štamparija Zemljopis Crnogorski “U Crnoj Gori živi oko 300.000 ljudi, sve čisti i pravi Srbi, većinom su Pravoslavci…”. O kojim “posrbicama” pričaš…

Pol
Gost
Pol

Tacno tako.Ja vjerovati ne mogu o cemu ovi navodni rodoljubi pricaju.Pa Vucinic,Dedeic i njihova klapa su neprijatelji ove nase CG taman ko i ovi sto je pljackaju godinama a predatavljaju se kao crnogorci voljene im Crne Gore sledbenici.Sramota!

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Crna Gora 1911g, Cetinje, Državna štamparija Zemljopis Crnogorski “U Crnoj Gori živi oko 300.000 ljudi, većinom su Pravoslavci…”. Ovo je original, pope Tomose. Da nijesi nešto dodao?

Tomos
Gost
Tomos

Hahaha svako može da ide na google…

Tomos
Gost
Tomos

Takva vam je svaka istina, traje 2min dok neko ne ide i provjeri je…

Tomos
Gost
Tomos

Sa dva klika, može provjeriti svako ko želi. Ništa dodao nisam, ali ti brisanje CG istorije veće poći za rukom.
Ili ovo “Osim Crne Gore ima još Srpskih zemalja, koje nisu ka mi slobodni mo su pod tuđinom” da što ovdje nije dodato haha

XXL
Gost
XXL

Tomose, Gospod Bog ti sudio kako pravo ti zborio! Moze li ovako? Da ovo radis u Srbiji ne bi ti se strva znalo…

Tomos
Gost
Tomos

Evo ti puni citat… “Народ. У Црној Гори живе све сами чисти и прави Срби, који говоре српским језиком, а има их око 300000 становника. Већином су православне вјере, а има нешто мало римокатоличке и мухамеданске вјере, али треба знати да смо сви српскога поријекла и српске народности. Народ се обично занима земљорадњом и сточарством, а понешто риболовом и трговином;… Više »

Tomos
Gost
Tomos

Može li ovako, daj ti meni link đe piše to tako i da ti se javno izvinim, ne tražim obratno. Tražim li mnogo…

No name
Gost
No name

Pod hitno treba sudstvo dobro počistiti puno je naše pravo suđe krtica koji rade za neprijatelje Crne gore i svih domoljuba bez obzira na vjersku pripadnost ako ovako nastave da donose sudske odluke u korist neprijatelja Crne Gore brzo će nam doći ona ista 1918 u koju se kunemo nikada više 1918 a na terenu se upravo vidi da se… Više »

Grundig
Gost
Grundig

Država je ozbiljna i neće je Nvo sa 2 člana učiti što je u interesu države

peki
Gost
peki

a sta ocekivati…prvo su bili jugosloveni,pa veliki srbi pa sad trenutno crnogorci…kao Stevo da se ne sjecas kad su zvali crnogorce ustasama i pravili barikade kad se islo na mitinge LSCG

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Pitam se Stevo,zivis li od 300 evra mjesecno kao mnogi? Bas me intereauje imas li za cigare? Posto dimis i siris mrznju sa raspopom evo predugo. Da imate vecinu u svom naumu,davno biste prestali da se junacite. Ostavi narod na miru,cetnike,partizane,baliste i ostale. Ajde radi nesto casno,na pr.sadi luk kao sto rece Katnic.

Joo
Gost
Joo

Cetnici, pogotovo njihovi vojvode, Dan danas sire mrznju ia nemire po Cg…..kad se prica istina o zlodelima srbijanaca u CG onda je to sirenje mrznje….a kad oni pokusavaju teroristicke napade na narod i vladu, kad dodju u CG da vicu uwas sav glas da ce dici vojsku i osloboditi “srbijansko more” i CG od Crnogoraca, kad negiraju CG i sve… Više »

Djuro Vučinić
Gost
Djuro Vučinić

To je širenje bratske ljubavi

Sistem
Gost
Sistem

To mu je posao izgleda, širenje mržnje

Lscg
Gost
Lscg

Nema napretka dok se banda Okupatorska ne pošalje u odakle je dosla

Sistem
Gost
Sistem

Sa Cetinja je došla, od Petrovića. A gdje bi ti da pošalješ Petroviće

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

LSCG, i ti si protiv NATO-a.

razocarani
Gost
razocarani

Stevo,100% Crnogorce,ama svaka ti je ,,mudra,,ka kod Njegosa.Jes,vala ova drzavna administracija,je u stvari,pritajena,Veljesrpska,cetnicka korporacija,koja sve radi u korist ,tamo nekih Srpskih Montenegrini. Zao mi je,Sveto,sto se tvoj ,UZALUDNI rad,sa Cika Mikailom ne valorizova,vec osta TRIDESET godina u sferi NADANJA. Ja,kao tvoj prijatelj,predlazem,da isucete poslednie oruzje protiv ovih SOTONA iz drzavne administracije. IZADJI,Strvo,Prve Subote na proteste sa narodom,da promijenimo ovu omrazenu… Više »

Mišo-CT
Gost
Mišo-CT

Ja sam Srbin iz Crne Gore.Plaćam
sve poreze i dadžbine prema državi i to redovno. Vjernik sam SPC i govorim srpskim jezikom. Da li moram da se selim iz CG ili mogu da ostanem.

Śole
Gost
Śole

Ko te iseljava? Kako vi svaku priču o otimanju crkvene imovine koja je državno vlasništvo prevodite u to da vas neko progoni? Objasni kako je to zahtjev da se crkvena imovina vrati državi kao vlasniku i da država dozvoli svim vjernicima, bez obzira koje su crkve vjernici i kojoj naciji pripadaji, da koriste crkvene objekte za vjerske obrede, napad na… Više »

Sjeverac
Gost
Sjeverac

Ne Mišo,
Vec samo da nastavis tako,
posebno da plaćaš porez, jer se tako svoja država najviše voli i poštuje.

No name
Gost
No name

Pod hitno trebaš ići u svoju majčicu srbiju velike nam koristi od tvojih dažbina po tvome ti bogatiš Crnu Goru idi plaćaj te dažbine svojoj srbiji..!!

Bokelj
Gost
Bokelj

Ne znam šta se ovaj tip miješa u Bokeljske stvari ?? Neka gleda svoja posla goru u i oko Cetinja, a nas neka ostavi na miru.

Hshshs
Gost
Hshshs

Bokelj iz hercegocine ? Brzo cete i vi doci na red… da se vratite odakle ste se dovucali… spasila vas je CG ali vi to ne cijenite, nego je podrivate na svaki moguci nacin… samo polako…

Black Block
Gost
Black Block

Boku ste na poklon dobili od Aleksandra Karadjordjevica,a spasavali je nikad ni u snu,jer ste od Mlecana i Austro Ugara nocne more imali,velji ratnici.

Cgmne
Gost
Cgmne

Samo ćoravi i oni koji imaju materijalnu korist ne vide šta se dešava poslednjih najmanje 10-15 godina u pogledu ovoga što saopštava Vičinić

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

nista nemam za dodati!!!

Nenad
Gost
Nenad

Moze li neko da mi objasni otkud toliko cetnika u cg za vrijeme.2sv rata koji.su podrzavali kralja..jesu li oni dosli iz srb ili su iz cg..i otkud tolika podrska kralju iz cg..je li nametnuta cg na silu ? Nesto mi ne ide bas da cg ne ljube lance al su ljubili srpske..volio bih da neko ovdje objasni.m

Ivan
Gost
Ivan

U pravu si Stevo. Niđe u svijet nema da se nacionalni integritet baca u drugi plan sa svih strana. Sramota

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

tacno si rekao tako kako jeste!! ni jednim slovom nisi pogrijesio.. svi su joj bolji od svog sopstvenog naroda, svima ce se supnuti i pomagati na stetu svog aroda!! zato im se i lomi o glavu… posebno vlasti, vidi se to po kotoru, budvi, cetinju, tuzima, evo im i crnogorski blokovi i ljudi spremni zivot da daju za cg setaju… Više »

Jovanka
Gost
Jovanka

Sto je ova muka da crnogorska drzavna administracija nikome ne valja? E pa show sa Monte Carl, ovaj, Montenegrom…

Rifat
Gost
Rifat

Svaka ti je na mjestu. Srbe poslat u Srbiju! Nije im daleko ! Mi koji volimo Crnu Goru Montenegro ćemo ostat i uzivat u blagodatima koje ona pruza

Bokelj
Gost
Bokelj

hahahahha. Nauci pravopis prvo pa onda pisi komentare.

Jovanka
Gost
Jovanka

Ocu bate, potrudicu se, hvala ti.

No name
Gost
No name

Eee koji si ti komad budale čuš nauči pravopis pa nijesmo u školi da moramo baš ođe pisati po pravopisu ođe 95% njih koji pišu ne koriste pravopis i ti se našao nekoga da ispravljaš u komentarima avetinjo jedna jeli ti sad odgovara moje pisanje.😂😂😂😂..!!

Jovanka
Gost
Jovanka

Je li se pise odvojeno.

Jovanka
Gost
Jovanka

Neka Rifate, nismo u 17-ti vijek, ne pali narod po portala da se cera i proceruje no gledaj da radis nesto da zivimo bolje jadan ne bio, nevidio se kakav si!

Jovanka
Gost
Jovanka

Ne vidio napisah zajedno, mora da sam na onaj kanjon mislila, ali zasto onda malim slovom? Greska je u kucanju uglavnom.

Flojd
Gost
Flojd

A što ćeš čovječe ako ti se vrate svi crnogorci iz Srbije? Biće vas 2 meleona..I svi na državne jasle

Micko
Gost
Micko

Kakvi likovi danas-ovo nema ni u crtane filmove.

Titograd
Gost
Titograd

Taman si za crtane, Micko.

XXL
Gost
XXL

Ima u dokumentarcima, i te kako!!!

lib
Gost
lib

tako je. ali bezo cemo se obracunati sa takvom administracijom.

Send this to a friend