Hronika

Zapaljen automobil radnika CEDIS-a iz Berana

Berane

Automobil radnika CEDIS-a Miljana Vukovića sinoć je zapaljen u Beranama, u ulici 29. Novembra.

Iz Opštine Berane najoštrije su osudili atak na porodicu Vuković, ističući da je Miljanova supruga Sonja glavni gradski arhitekta u Opštini.

“Nemamo nikakvu dilemu da je ovaj čin usmjeren protiv Opštine Berane i naše službenice i da je neminovno povezan sa nedavnim paljenjem automobila načelnika Komunalne policije Aleksandra Ojdanića“, navode u Opštini Berane.

Kako su naglasili, taj novi vandalski čin je pokušaj da se izvrši pritisak na zaposlene u Opštini i da se lokalna vlast eventualno pokoleba u beskompromisnom sprovođenju zakona i rješavanja višedecenijskih problema.

“Napadi na naše službenike pokušaji su i sabotiranja rada lokane vlasti, sa jasnim, podlim i zlonamjernim motivom koji se provlači kroz više nemilih događaja u posljednje vrijeme”, dodaju.

Prema njihovim riječima, na osnovu oblika izvršenja krivičnog djela u oba slučaja, može se logično zaključiti i posumnjati da počinioci imaju zaštitu, te su pozvali nadležne državne institucije, prije svega policiju i tužilaštvo, da svoj posao obavljaju profesionalno i u interesu svih građana.

“Bez obzira na očigledne pokušaje sabotaže ova lokalna vlast nastaviće da radi isključivo po zakonu i uz jasnu viziju razvoja grada u korist svojih građana i države Crne Gore”, poručuju iz Opštine Berane.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lorenco
Gost
Lorenco

Da nije kome struju iskljucio?

Pol
Gost
Pol

Mora da je slaba struja bila

Slavko
Gost
Slavko

Dje je sad Dusko Markovic zvani odlicna bezbjednosna situacija?

Send this to a friend