Hronika

Zbog brze vožnje tokom vikenda kažnjen 431 vozač

Zbog prekoračenja brzine, tokom vikenda je kažnjen 431 vozač, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici saobraćajne policije su prethodnog vikenda, pored redovnih poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, vršili pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju, sa posebnom pažnjom na kontrolu vozača koji  upravljaju vozilom brzinom većom od dozvoljene, kako u naseljenim mjestima, tako i van naselja.

Kako saopštavaju iz Uprave polcije, policijski službenici će i u narednom periodu, nastaviti sa preventivnim ali i represivnim aktivnostima i pojačanim kontrolama učesnika u saobraćaju, sa posebnim akcentom na one prekršaje koje vozači najčešće ponavljaju, kao što su – upravljajanje vozilom pod dejstvom alkohola, prekoračenje dozvoljene brzine,  vožnja uz korišćenje mobilnog telefona, vožnja bez korišćenja sigurnosnog pojas…

“Pored brojnih apela, pokušaćemo i na ovaj način da utičemo na neodgovorne vozače, kako bi  u konačnom, smanjili broj saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama”, saopšeno je iz UP.

M.D. 

7

avatar
1000
3
4
0
 
7
Trt mllojkoDeltaSlavkoTamo nekoSlavko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Delta
Gost
Delta

A da dodjete svaki dan oko Delte, ne može se prolaziti oko parkiranih auta koji neće da koriste plaćeni parking…
Ni pješaci a ni auti ne mogu sigurno da prolaze…
Eto para u državni budžet…takodje po City Kvartu, ista situacija…

Vozac
Gost
Vozac

Apel vozacima, i UP. Mobilni telefoni se koriste više tokom vožnje nego ikada!!! Nebrojeno puta na magistralnim putevima vozila se krecu lijevo desno preko linije i vidite da ljudi kucaju poruke ili citaju poruke, ili…. o voznji u gradu da ne pricam. Koliko god da je neopjodno angazmana, propagande nije mnogo. Moje dijete je na pjesackom udareno od strane vozaca… Više »

Slavko
Gost
Slavko

I to 80% zene koje ni po livadi ne umiju voziti.

Tamo neko
Gost
Tamo neko

Na bilo kojoj raskrsnici da sacekas 10min i posmatras proci ce minimum 10auta kroz cisto crveno, 50tak koji pricaju ili kuckaju na telefonu a ovo ostalo je nebitno. Saobracajna kultura nazalost gora od albanije koja je godinama ulagala napore da popravi saobracajnu kulturu dok kod nas stanje je alarmantno katastrofalno.

Slavko
Gost
Slavko

Mi ulazemo napore samo da punimo budzet kaznama, o edukaciji i prevenciji nista. Albanija je deceniju ispred nas i po tom pitanju.

Trt mllojko
Gost
Trt mllojko

Potpuno si u pravu za telefone minimum kazna 500 e pa neka Pise i priča onda ko smije

Bokelj
Gost
Bokelj

A zahvaljujući kumu, bratu, tetki, taju, strini, spc popu,… pušteni još dva puta toliko.

Send this to a friend