Hronika

Žižić i Golubović u timu Lazovića

Zoran Lazović

Načelnik Centra bezbjednosti Nikšić Milorad Zižić od ponedjeljka biće šef u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije kojim rukovodi nedavno imenovani Zoran Lazović.

U timu Lazovića biće i njegov dugogodišnji saradnik iz Agencije za nacionalnu bezbjednost Duško Golubović, piše Pobjeda.

Golubović će biti u odsjeku za rješavanje teških krivičnih djela. Osim Golubovića, pominju se i Dejan Knežević i Mirko Banović kao novi šefovi. Knežević će rukovoditi odsjekom za droge, a Banović odsjekom za operativnu podršku.

Za rukovodioca nikšićke policije biće imenovan Tihomir Goranović, doskorašnji inspektor za unutrašnju kontrolu rada tamošnje policije.

Vlada je na sjedinci održanoj 30. maja donijela odluku da za pomoćnike direktora policije Veselina Veljovića, pored Lazovića budu Dejan Đurović, Drago Spičanović i Zoran Tomčić.

Đurović je rukovodilac Sektora za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, Spičanović rukovodilac organizacionih jedinica za ljudske resurse, finansije i tehničku podršku, a Tomčić je na čelu Sektora specijalne policije.

8

avatar
1000
7
1
0
 
8
Stara PodgoricaLeemyPravedniKum genije18 plus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Je li ovaj Lazović udarao onog vezanog navijača u Morači?

Leemy
Gost
Leemy

Golubovic i Lazovic.Odakle im djeci satovi po 30 iljada eura?Veza kriminala sa policijom.Golubovic posebno.

Pravedni
Gost
Pravedni

Dobra ekipa

Kum genije
Gost
Kum genije

jedini čovjek koi moze stanuti ovome na kraj je ovaj čovjek ,a živi bili pa vidjeli ,

(18 )
Gost
(18 )

Nijesam strucnjak, ali ovako komplikovana menadzmentska piramida …. Oce li tu konstantno dolaziti do preklapanja nadleznosti tih sektora?

18 plus
Gost
18 plus

Novi program 👎

Bokelj
Gost
Bokelj

Jos malo i novi pomocnici: Saric i Kalic …….

Mili
Gost
Mili

No comment.

Send this to a friend