Lokalni

Koalicija Sve za moj grad otvorila TV Podgorica

Sve za moj grad TV

Koalicija Demokratskog fronta i Socijalističke narodne partije “Sve za moj grad!” danas je simbolično otvorila Televiziju Podgorica, iz čijeg će studija biti emitovan program koji će se baviti problemima građana Glavnog grada.

“Otvaranje gradske televizije je jedno od glavnih obećanja koalicije DF-SNP, i ovim činom šaljemo poruku da ćemo  odmah po preuzimanju vlasti 27. maja krenuti u realizaciju ovoga projekta. Prvi gosti u studiju TV Podgorica bili su Slaven Radunović, nosilac liste DF-SNP “Sve za moj grad!” i Vladimir Joković, predsjednik Socijalističke narodne partije”, saopšteno je iz koalicije.

Poručili su da lokalna televizija mora da bude u funkciji grada, i da se tretira kao lokalni gradski servis, koji će, između ostalog, prenositi i zasijedanja Skupštine Glavnog grada.

U planu koalicije ,,Sve za moj grad!” je i otvaranje lokalne informativne radio stanice.

“Na ovaj način, obezbijediće se kvalitetna informisanost građana o svim pitanjima od lokalnog značaja. Takođe, to će doprinijeti boljoj komunikaciji građana i gradske vlasti, i samim tim doprinijeti efikasnosti njenog funkcionisanja”, zaključuje se u saopštenju koalcije “Sve za moj grad!”.

Send this to a friend