Lokalni

Socijaldemokrate poručile da bez njih nema vlasti u Podgorici

Socijaldemokrate će nastaviti pobjednički niz i u naredne četiri godine biće jedan od oslonaca buduće gradske vlasti, radeći za dobro i Malesije i Podgorice, poručili su sa sinoćnje konvencije te partije u Tuzima, ističući da nijedna lista neće moći sama da formira vlast.

Potpredsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović ukazuje da je njihov izborni rezultat posebno važan, jer će buduća gradska vlast zavisiti od toga šta će SD uraditi nakon izbora.

“A kada je bilo šta zavisilo od SD-to je uvijek završavano na dobro Crne Gore i njenih interesa i tako će i ovoga puta biti. Siguran sam da ćemo i na ovim izborima pokazati snagu i da ćemo nastaviti da budemo jedina partija koja od parlamentarnih izbora konstantno raste. Preporučuju nas naši rezultati u aktuelnoj gradskoj vlasti, u kojoj smo imali priliku i zadovoljstvo da participiramo”, poručio je Šehović.

Nosilac liste Socijaldemokrata Đorđe Suhih je kazao u da čitavoj Podgorici postoji osjećaj zajedništva, pozitivna energija i želja da se uradi nešto što će biti dobro za sve nas.

“Obično ovih dana svi dolaze kod vas i pričaju vam raznorazne priče, obećavaju vam svašta i što se ne biste sjetili da im tražite i sve to prođe do izbora, a poslije toga se nekako sve zaboravi. Vjerovatno ćemo slično pričati i mi, ali velika je razlika-mi nećemo zaboraviti ono što smo rekli. Mi smo jedina partija na političkoj sceni u Podgorici koja je prvo svim građanima ponudila rezultate našeg dosadašnjeg rada, a tek nakon toga ono što ćemo uraditi u narednom mandatu”, dodao je Suhih.

Predsjednik SD Ivan Brajović je kazao da svi rezultati izbora koje su ostvarili, otkad su osnovani kao partija, govore o tome da se talas socijaldemokratije širi Crnom Gorom nezaustavljivo.

“To nije rušilački mutni talas, to je talas blagostanja, talas čiste vode, jer mi u mutnoj vodi ne umijemo da se ponašamo. Mi tako šaljemo poruku građanima Crne Gore da sa nama nema neizvjesnosti, da sa nama nema nedoumica i da su sa nama potpuno sigurni na čemu su i u kakvom su društvu. Gdje god da ste u Crnoj Gori sa Socijaldemokratama vi ste u pravom i najboljem društvu”, istakao je.

Socijaldemokrate, zaključio je Brajović, mogu da sarađuju sa svima koji Crnu Goru smatraju svojom državom i koji su spremni da rade u njenom interesu.

Na Konvenciji su govorili i Sead Čirgić, Marko Rakočević, Emil Đokić, Samir Adžović i Marinko Ljuljđuraj.

Ž.N.

Send this to a friend