Predsjednički

SNP podržao Bojanića, on nema vremena za novinare

Joković i Bojanić (Foto: CdM)

Izvršni odbor Socijalističke narodne partije jednoglasno je podržao Mladena Bojanića za predsjedničkog kandidata, saopštio je predsjednik SNP-a Vladimir Joković.

On je rekao da je SNP uvjeren da će Bojanić biti predsjednik Crne Gore.

“Najveći dio opozicije usaglasio se oko Bojanića, a SNP će učiniti sve da Mladen Bojanić postane predsjednik Crne Gore”, poručio je Joković.

Bojanić je kazao da je ovo dio prvih koraka.

“Svjestan sam da nisam najbolji kandidat ali jesam dobar. Ja sam kandidat imenom i prezimenom i neću sprovoditi program nijedne stranke. Prepoznat sam kao tolerantan covjek. Smatram da nam je svima cilj bolji život građana Crne Gore”, rekao je Bojanić na konferenciji za novinare.

On nije želio da odgovara na pitanja novnara, jer je rekao da žuri na sastanak sa predstavnicima neke druge partije.

Predsjednik SNP-a Jokivić je komentaruisao i aktuelna dešavanja o aplikaciji za provjeru poptpisa podrške građana za predsjedničke kandidate.

“Može bilo ko da uzme birački spisak i upisuje bilo koga za podršku. SNP će skupljati potpise podrške za Bojanića i provjeravaće preko aplikacije da li su još za nekoga ti ljudi potpisali da ne bude preklapanja. Oni koji su podržali nekog drugog neće moći da podrže Bojanića”, najavio je Joković.

Prema njegovim riječima sad kad je najvećio dio opozicije stao uz Bojanića ne vidi zašto da se on ne podrži kad oni koju se kandidovali nemaju šansi u toj trci.

“I ja ostavljam onima koji su se kandidovali da razmisle da li je dobro da idu samistalno u kandidaturu. Ne plaši se kandidata DPS-a jer bilo koga da predlože da ni u kom slučaju ne može biti ravan Bojaniću. Ne plašimo se nikoga”, zaključio je on.

Miraš Dušević

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend