Kultura

KIC i Ženski glas za Goricu

KIC “Budo Tomović” će podržati humanitarnu akciju časopisa “Ženski glas, za sve Crnogorke i očuvanje kulturne baštine Crne Gore” za prikupljanje sredstava za pošumljavanje brda Gorica.

Svi zainteresovani građani moći će kupovinom časopisa “Ženski glas” na pultu KIC-a, po cijeni od jednog eura, da učestvuju u toj akciji jer će prikupljena sredstva biti uplaćena fondu za pošumljavanje Gorice.

Iz KIC-a vas pozivaju da sljedeće sedmice 16, 22. i 24. septembra, od 20 h, posjećujući njihove programe: književno veče “Scenarij krize u književnosti – kriza patrijarhata i feministička distropija” čije su gošće književnice Lejla Kalamujić i Dragana Tripković, KIC-ovu tribinu “Podgoričke priče” čija će gošća u srijedu 22. septembra biti višedecenijska javna poslenica i menadžerka u kulturi Vanja Popović i otvaranje prve samostalne izložbe slika Sejle Kerović “U svijetu Van Goga”, 24. septembra, i time učestvujete u akciji, te kupovinom časopisa “Ženski glas” donirate euro za pošumljavanje “pluća” Glavnog grada.

KIC sve aktivnosti realizuje po važećim mjerama IJZCG.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milena
Gost
Milena

Bravo za Goricuuu ucestvujem u donaciji

Danijela
Gost
Danijela

Najbolji casopis svaka cast za crnogorke

Send this to a friend