Kultura

Održan koncert dua Bulatović Nikčević

U sklopu manifestacije “Od Božića do Božića” sinoć je u crkvi Svetog Antorna u u Kotoru održan koncert na gitari poznatog dua Bulatović Nikčević.

Program se nastavlja Novogodišnjim koncertom učenika Muzičke škole “Vida Matjan” koji će biti održan u petak 29. decembra u Crkvi Sv. Duha od 19 sati.

Amy’s House Tribute Band prirediće koncert na Pjaci od muzeja, sa početkom u 21 sat.

U subotu 30. decembra na Trgu od oružja očekuje vas humanitarna tombola sa početkom u 9 sati i 30 minuta. Koncert klasične muzike “Na lijepom plavom Jadranu” na Trgu od oružja biće istog dana u 12 sati.

Novogodišnji koncert Massima Savića u organizaciji kotorskog Centra za kulturu biće održan na Trgu od oružja, od 22 sata. Istog dana, u okviru dočeka dječje Nove godine, planirana je posjeta Djeda Mraza i vilenjaka porodilištu i dječjem odjeljenju Opšte bolnice Kotor u 13 sati.

Centralna manifestacija pod nazivom “Čekajući Djeda Mraza” na Trgu od oružja počeće u 16 sati. Na programu će još biti i koncert dječijeg hora Muzičke škole „Vida Matjan”, interaktivna dječija predstava, a biće podijeljeni i novogodišnji paketići.

Koncert klape „Šufit” na Pjaci od muzeja je u utorak 2. januara sa početkom u 20 sati.

Dva dana kasnije, 4. januara Božićni koncert Srpskog pjevačkog društva „Jedinstvo” održaće se u Crkvi Svetog Nikole od 18 sati.

U petak 5. januara na Pjaci od muzeja očekuje vas humanitarno veče posvećeno kotorskom oriđinalu Tonćiju Praciju, uz koncert benda „Inspiracija” na Pjaci od muzeja od 20 sati. Na glavnim gradskim vratima u subotu 6. januara od 10 sati biće služene priganice.

U ponedjeljak 8. januara na Trgu od oružja biće priređena papalada ala maka, uz koncert benda „The grupa” od 18 sati. Ovim programom biće završena manifestacija „Od Božića do Božića”.

Organizator je NVU “Karampana”, suorganizator Turistička organizacija Kotora, a pokrovitelj Opština Kotor.

Send this to a friend