Djeca kako sin vidi njeno podučavanje

Dječakov dnevnik o učenju kod kuće: Ne ide dobro, mama se mnogo nervira

Kako se zbog pandemije koronavirusa u većini svijeta škole zatvaraju, djeca su došla u situaciju da prate nastavu i uče gradivo od kuće. Roditelji, naravno, moraju da se nađu tu, kako bi pomogli i razjasnili stvari djetetu.

Jedna mama nije ni slutila kako to sin vidi njeno podučavanje.

Mama Kendic Hanter Kenedi je samo jednom pokušala sinu Benu da pomogne i nauči ga nešto, a na njegovu reakciju je naišla u dnevniku koji je pisao.

“Ne ide dobro. Moja mama se mnogo nervira. Zaista je zbunjena. Napravili smo pauzu kako bi uspjela da ukapira ovo. Kažem vam, ovo ne ide dobro”, napisao je dječak na stranici svoje sveske.

Mama je ovu urnebesnu, ali vrlo iskrenu poruku dječaka podijelila na svom Fejsbuk profilu. Ova mamina objava, kojoj se ona iskreno smijala, oduševila je veliki broj roditelja širom svijeta.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
UciteljskaZapadDulaLeo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Uciteljska
Gost
Uciteljska

Tu glupost sa online skolom treba ukinuti, pustite djecu i roditelje da se malo bolje upoznaju u ovo vrijeme kad su vise zajedno !

Dula
Gost
Dula

Neka su sva djeca ziva i zdrava. Naucice.

Leo
Gost
Leo

Neka tata preuzme kormilo ako mama ne valja

Zapad
Gost
Zapad

Viša polovina zapadnog svijeta je razvedjeno . Otac ljulja tudju decu a njegovo kod bivše ili obrnuto u jednoj kući na zvonu vidiš 5 prezimena a jedna familija .

Send this to a friend