Djeca pronađena velika količina azbesta

Poznati bebi puder povučen iz prodaje zbog kancerogenih materija

Nakon što je tokom kontrole pronađena velika količina azbesta, u Americi je povučen iz prodaje bebi puder koji se može naći i na našem tržištu.

Tragovi opasne supstance koja izaziva rak pronađeni su tokom testiranja prošle nedjelje, nakon čega je puder proizvođača Johnson&Johnson povučen iz prodaje.

Kompanija je povukla sve pudere iz prodaje, saopšteno je na zvaničnom sajtu. U saopštenju piše da povlače sve bočice iz predostrožnosti, i dodaju da je trag azbesta pronađen tokom testiranja “minimalan i ograničen na tu jednu bočicu”.

Ipak, javnost je burno reagovala, azbest je kancerogen i izazova mezoteliom, rijedak i agresivni tumor povezan sa izlaganjem azbestu.

Prije izvjesnog vremena protiv kompanije je podnijeto nekoliko hiljada tužbi u kojima se navodi da su ljudi oboljeli od kancera zbog duge upotrebe njihovih proizvoda.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PetarPan
Gost
PetarPan

Za šta li će im azbest u puderu?Prave od nas bolesnike od malena u kontinuitetu.Ubrizgavaju kancoregene u sve živo.Čovjek je stvarno nepoderiv kad još uvjek postojimo…

alo
Gost
alo

Ovaj Johnson&Johnson bi trebalo da promijeni ime u Cancer&Cancer

budala
Gost
budala

Kod nas toga sigurno nema, nase inspekcije revnosno obavljaju kontrole

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Dobro sto nisu objavili samo amaricki puder. Kad nemate potpune informacije ne objavljujte. Mozemo li i mi tuzit ili samo amerikanci a nas ko sisa.

Anamarija
Gost
Anamarija

Možemo li znati tačan naziv tog pudera pa da ne kupujemo ili ako već imamo da bacimo. Ta kompanija ima vise vrsta pudera. Dajte, brate, punu informaciju a ne ovako da se gata što se može upotrebljavati a što ne može.

alo
Gost
alo

Imas pudera kolko oces a da nisu Johnsonovi proizvodi pa biraj

Aoo
Gost
Aoo

Kad bi oni znali.

Send this to a friend