Dom

Kako se riješiti neprijatnih mirisa iz kanalizacije u kupatilu za samo 10 minuta

Neprijatni mirisi u našem kupatilu ili kuhinji, koji dopiru iz kanalizacionih cijevi ili septičke jame su jako frustrirajuća stvar. Kad god mislimo da smo ih se konačno riješili oni se pojave ponovo. Ni i sami ne znamo koliko smo samo puta i na koliko načina bezuspješno pokušavali da se riješimo tih nezvanih gostiju.

Razni preparati, filteri, nepovratni ventili, hiljadu uradi sam rješenja, od pokušaja da se začepi slivnik, stavi folija, nagura sunđer, a neprijatni mirisi i dalje tu?

Probali smo i sa varikinom, raznim mješavinama, soda bikarbona, sirće, limuntus itd. Ove stvari možda trenutno riješe problem mirisa, ali oni se vrlo brzo vrate. Razlog je taj što ne rješavamo uzrok neprijatnih mirisa, a to su čestice iz kanalizacionih cijevi, septičke jame ili bioseptika zavisno od toga na kakvu smo kanalizaciju priključeni.

Da li znate da ovaj problem možete riješiti za 10 minuta?

Zvuči nevjeratno? Znamo, zvučalo je i nama dok nismo probali preparat ECOBLUE.

Ecoblue je potpuno prirodan mikrobiološki preparat napravljen od algi iz Sjevernog mora koji djeluje tako što mikrobiološki organizmi „napadaju“ i eliminišu čestice koje prouzrokuju neprijatne mirise i razlažu organski otpad na biološka jedinjenja POTPUNO PRIPRODNO.

ECOBLUE je slovenački proizvod, zemlje koja je nedavno proglašena za najčistiju zemlju svijeta, a kompanija koja proizvodi Ecoblue je izabrana na konkursu između 70000 konkurenata za posao čišćenja Meksičkog zaliva od izlivanja sirove nafte 2010. godine.

Kako se ECOBLUE upotrebljava?

Sipate jednu dozu (1 decilitar) u 5 litara vode, a zatim taj rastvor u odvod, wc šolju, bide, sudoperu ili bilo koje mjesto odakle dopiru neprijatni mirisi iz kanalizacije, pustite vodu i nakon 10 minuta neprijatni mirisi nestaju i poboljšava se rad kompletne kanalizacije, nezavisno da li je gradska kanalizacija, septička jama ili bioseptik.

Ovaj postupak preporučljivo je ponavjljati na svakih 5- 7 dana kako bi bili sigurni da se neprijatni mirisi više nikada neće vratiti.

Osim eliminisanja mirisa ECOBLUE takođe:

• sprječava začepljenje septičkih jama,
• poboljšava rad septičkih jama i bioprečišćivača,
• razgrađuje sadržaj u crnim tankovima na brodovima, jahtama, kamp kućicama itd,

Preparat možete naći u svim centrima KIPS-a, Drvomonta, Cerova…

Više informacija o ovom preparatu, svim mjestima gdje ga možete naći i koliko košta možete naći na sajtu www.ecoplast.me.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojeimr
Gost
Mojeimr

U herceg novom jedino smjena vlasti i prociscavanje kancelarija

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Али ти је новска власт у купатилу?! Е несрећо!

Instalater
Gost
Instalater

Najjednostavnije: Napunite svako nekoliko dana slivnik i odvod iz tuš kabine vodom, jer su to vodeni čepovi, koji sprječavaju povrat gasova iz kanalizacije. Ljeti češće, zimi rjeđe, zbog brzine isušivanja vode.

G s
Gost
G s

Ovo mora pod REKLAME. Mora da se istakne da je u pitanju plasiranje proizvoda.

Gruna Stramen
Gost
Gruna Stramen

piše sponzorisano ispod naslova

DayParreOwamo
Gost
DayParreOwamo

Može tako (15-20€ za bocu od 1l), a može i ovako – alkoholno sirće(1l za 90 centi) i 500g. sode bikarbone(50 centi).

Mr. Bin
Gost
Mr. Bin

Au , opet neki preparati , opet neke alge iz sjevernog mora,pa biljke sa himalaja ,netaknuta priroda itd,itd.
E šta se sve nudi i našta se maš narod prima.

Send this to a friend