Dom

Kompanija Prohouse sa ponosom najavljuje KING’S RESIDENCE

Prohouse
Prohouse

JEDINSTVEN PROJEKAT EKSKLUZIVNOG STANOVANJA U PODGORICI

Saznajte zašto kupovina nije samo potreba zahtjevnog kupca za visokim standardom stanovanja već i odlična investicija.

Ispunjavajući najviše standarde izgradnje i trendove u arhitekturi KING’S RESIDENCE svojim stanarima omogućava jedinstvenu priliku za život u vrhunskom luksuzu. Cijeneći kvalitet, udobnost i praktičnost KING’S RESIDENCE predstavlja sve ono o čemu stanari sanjaju kada tragaju za idealnim domom. Ugrađeni luksuzni materijali i vrhunski standard opremanja garantuju kvalitetan i raskošan životni prostor.

Ovaj prestižni stambeni objekat nalazi se na atraktivnoj lokaciji u ulici Kralja Nikole br.92, nas samo par minuta od Sat kule i Hotela Hilton, a samim tim i najužeg centra grada, a opet dovoljno daleko od gradske gužve.

Prohouse
Prohouse

Iskoristite limitiranu ponudu stanova za vas novi život. King’s residence nudi samo 10 stambenih jednica, koje su raspoređene na pet etaža, a na svakoj etaži se nalaze po dva trosobna stana kvadrature od 135m2 do 145m2 izuzev duplex-a koji ima 199m2. Svakom stanu pripadaju po dva parking mjesta. Osim toga, ovaj stambeni kompleks posjeduje i recepciju koja stanarima garantuje privatnost i sigurnost.

U dvorišnom dijelu, dizajniran je poseban kutak za potrebe najmlađih i pokriven je videonadzorom, uostalom kao i ostatak objekta.

Prohouse
Prohouse

Prestižna italijanska keramika Marazzi krasi fasadu i unutrašnjost objekta, a vrhunska termoizolacija i Alumil bravarija sa troslojnim termopan, niskoemisionim, staklom garantuje nestvarnu tišinu i visoku energetsku efikasnost objekta. Daikin Altherma toplotna pumpa, koja je ugrađena u sve naše stanove, trenutno je najbolji proizvod na svjetskom tržištu termotehnike koji grije, hladi, obezbjeđuje sanitarnu toplu vodu i toplovodno podno grijanje u cijelom stanu. Svi stanovi opremljeni su francuskim parketom Berry Alloc i Jaquar sanitarijama i armaturama. Centralni usisivač kao dio standardne opreme stana, olakšava čiščenje i za razliku od običnog usisivača eliminiše mikročestice koje štete zdravlju korisnika. Za puni komfor, lakšu organizaciju I keyless pristup stanu, zaduženi su Smart brava koja se moze otključati na otisak prsta, putem koda ili kartice i Loxone smart home sistem koji kontroliše uređaje u stanu sa daljine putem tableta ili mobilnog telefona.

Prohouse
Prohouse

Ovaj jedinstveni i savremeni stambeni objekat- King’s residence, spreman je da dočeka svoje vlasnike.

Pojedinačne stambene jedinice i njihove prostornu organizaciju možete pogledati na sljedećem linku: https://prohouse.me/gradnja/

Više informacija možete dobiti na nasoj web stranici www.prohouse.me Informacije vezano za cijene stambenih jedinica zainteresovani mogu dobiti upitom na email [email protected] ili putem telefona +382 (0) 20 680 242.

Vaš Prohouse

Prohouse
Prohouse
Tags
Send this to a friend