Ishrana isprobajte obloge od đumbira

Vatrena obloga od đumbira: Salo na stomaku topi preko noći

Konzumiranjem đumbira ubrzaćete metabolizam, a samim tim i izgubiti višak kilograma. Sličan učinak ima i obloga ​​za tijelo od đumbira. Saznajte kako da je napravite i na koji način možete da je koristite.

Šta je potrebno?

Kašika đumbira u prahu (ili svježe narendanog), par kašika losiona za tijelo, plastična folija, peškir, elastični zavoj.

Primjena:

Peškir umočite u što topliju vodu i umotajte dio tijela na koji želite da stavite oblogu od đumbira. Ostavite par minuta kako bi se pore na tijelu raširile. Po potrebi ponovite ovaj korak još jednom.

Izmiješajte đumbir i losion za tijelo, te na željeno mjesto namažite deblji sloj ove mješavine. Zatim ga obmotajte nekoliko puta prozirnom folijom. Preko folije stavite elestični (ili obični) zavoj.

Nemojte previše stezati. Poenta je da se osjećate udobno.

Ostavite da djeluje bar četiri sata, a ako vam ne predstavlja problem i cijelu noć. U početku možete osjetiti peckanje. Ne brinite se, jer je to znak da obloga ​​djeluje.

Ova obloga ​​je dobra, jer đumbir smanjuje nagomilanu masnoću u tijelu.

Napominjemo da su rezultati još bolji ako ste uporni, pravilno se hranite i redovno vježbate. Takođe, dodavanjem đumbira u svakodnevnu ishranu, pojačaćete djelovanje ove obloge i izgubiti još više centimetara u struku.

Napomena: Imajte na umu da će rezultati varirati od osobe do osobe. Centimetri koje izgubite zavisiće od vašeg metabolizma, stepena aktivnosti i ishrane, piše magazin.ba.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
So & TEKILAa makse
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

tarote, ti si?

a makse
Gost
a makse

…a poslije toga goli sjednite na mravinjak…

Send this to a friend