Moda Trik kojim su oduševljeni i frizeri

Ako dodate ovaj sastojak u šampon preporodiće kosu od korijena do vrhova

Vjerujemo da vam nikad ne bi palo na pamet da ovaj sastojak dodate u šampon, ali prema riječima žena koje su isprobale ovaj recept, rezultati su fenomenalni.

Dok brinemo o kosi, fokusiramo se na same vlasi, dok tjeme potpuno zaboravljamo. To je velika greška kažu frizeri, jer samo ako je tjeme glave njegovano, možemo da očekujemo da će i kosa izgledati zdravo i sjajno.

Da bi ono bilo zdravo, neophodno je uraditi piling s vremena na vrijeme, baš kao što to činimo i sa kožom lica. Za ovo vam nije potreban nikakav skup preparat. Sve što trebate da uradite je da u šampon kojim inače perete kosu dodate kašiku šećera. Upravo on će uraditi nježan piling i ukloniti mrtve ćelije koje blokiraju rast lijepe i njegovane kose. Osim toga omogućiće detaljnije pranje i dozvoliti regeneratoru da dublje prodre i bolje nahrani samu dlaku.

Sa ovim postupkom ne treba pretjerivati kako se kože glave ne bi isušila. Najbolje bi bilo piling ponoviti nakon svakog 4 pranja.

Tags

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
Sa morske obaleSeljak
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Seljak
Gost
Seljak

Moja majka je uvjek pominjala 1 kas masinovog ulja I 1 jaje …A otac ricinusovo ulje

Sa morske obale
Gost
Sa morske obale

Kosu možeš prati žumancetom. Odlično je. Nisam probala ali moja poznanica jeste jer je imala problema sa opadanjem kose.

Send this to a friend