Moda Skandal o kom se i danas priča

Ana Vintur objasnila zašto je na naslovnicu Vogue-a stavila Kim i Kanje

Urednica Vogue-a, Ana Vintur, objasnila je zašto je dozvolila rijaliti zvijezdi Kim Kardašijan da se 2014. godine pojavi na naslovnici tog modnog magazina zajedno sa mužem Kanjeom Vestom.

“Uvijek će biti vrijeme za rušenje pravila”, rekla je Ana.

Urednica “modne Biblije” smatra da bi ignorisanje uticaja Kim i Kanje bio propust za Vogue.

“Kim i Kanje su bili glavna tema, a da Vogue to ne prepozna, bio bi veliki propust”, rekla je ona u svom Master class-u na Jutjubu.

Naslovna strana aprilskog izdanja časopisa te 2014. godine prikupio je mnogo negativnih komentara, a Sara Mišel Gelar na Tviteru je napisala da otkazuje pretplatu i pitala pratioce ko će isto da uradi.

Modni svijet nije prihvatao Kim 204. godine. Ipak, danas ona sarađuje sa najpoznatijim dizajnerima i fotografima, a uz to je i sama vlasnica linije odjeće te slovi za trendseterku.

Vinturova je potez da je stavi na naslovnicu s mužem objasnila riječima:

“Prva poznata ličnost koja se pojavila na naslovnoj strani Vogue-a bila je Madona. Ona je 1989. godine bila kontroverzna ličnost, a danas je dio establišmenta”.

Izgleda da je isto pošlo za rukom i Kim koja se od 2014. godine pojavila više puta na raznim izdanjima magazina Vogue, ali i ostalim prestižnim modnim časopisima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zdravo
Gost
zdravo

“nužda zakon mijenja”.. ili “para burgiija dje burgija neće”

Navijač
Gost
Navijač

Vogue, oličenje najgore vrste kapitalizma, vjesnik propasti društva.

Send this to a friend