Moda

Crnogorska nedjelja mode od 16. do 20. novembra

Modna komora Crne Gore organizuje 29-to izdanje Crnogorske nedjelje mode od 16. do 20. novembra.

Generalni partner jesenjeg izdanja nedelje mode je svetski poznati cider Somersby, koji je širom otvorio vrata domaćeg tržišta na kojem su ovi napici jedni od najtraženijih.

Svečano otvaranje Somersby Fashion Week Montenegro biće organizovano 16. novembra u Capital Plazi, dok će se program sa revijama održati u fantastičnom novootvorenom studiju Dragutinović u Bandićima.

Dizajneri koji su najavili svoje učešće do sada su: Milena Vujačić koja će otvoriti nedjelju mode, Marina Banović, Nada Koljenšić, Marija Rosaria Vendito, Atelier Ana Simone i Milena Đurđić koja će zatvoriti Somersby Fashion Week. Očekuju se potvrde još nekoliko domaćih i stranih dizajnera.

Naslovnu fotografiju će raditi Nikola Pejović, šminku Marija Šuković, frizure Kuća mode i ljepote Zoran, oficiajlni fotografi su: Nikola Pejović i Petar Kasalica. After party nakon svake večeri biće organizovan u Centre Ville. Za scenografiju će biti zadužen tim studija Dragutinović.

Nedelja mode će i ovog puta imati humanitarni momenat u okviru samog događaja. MKCG uvijek daje podršku mladim dizajnerima sa Fakulteta za dizajn i multimediju UDG tako će biti i ovog puta kada će se predstaviti studenti za modni dizajn.

MKCG će i ovog puta voditi računa o svim epidemiološkim mjerama IZJZ.

Send this to a friend