Moda

Danci kreirali donji veš koji ne mora da se pere nedjeljama

Danski inovatori, osnivači start-up kompanije “Organic Basics” iz Kopenhagena, predstavili su liniju donjeg veša koji može da se nosi nedjeljama i to bez pranja.

Predstavnici ove linije žele da korisnici njiovih proizvoda troše što manje vode na pranje veša.

“Tradicionalni način kupovine, nošenja, pranja i bacanja veša je užasan gubitak resursa. I to je izuzetno štetno za životnu sredinu. Naš donji veš možete nositi sedmicama. Time štedite i novac i vrijeme”, kaže 27-godišnji Mads Fibiger, izvršni direktor i suosnivač “Organic Basics”.

Tajna ovog proizvoda je u srebru. Naime, Danci su napravili donji veš od poliamidnog vlakna presvučenog srebrom i organskim pamukom koji navodno zajedno ubijaju bakterije u procentu od 99,9 odsto.

Linija ovog veša dostupna je u cijelom svijetu, osim u Rusiji. Pakovanje od dva para “Silver Tech” muških bokserica, koštaju 64 dolara, dok isto pakovanje za žene košta 56 dolara.

U “Organic Basics” kažu kako su do sada prodali više od 200.000 komada veša i da imaju oko 50.000 svojih aktivnih kupaca.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovanka
Gost
Jovanka

Cus ne mora da se pere…Nista se ne mora bez umrijet…

...
Gost
...

Ja ga ne nosim nikako

Komnen
Gost
Komnen

Kod nas se taj veš koristi već decenijama.

Veš&stručnjak@
Gost

Mogu oni i ovaj obični veš bez srebra da nose mesecima….nikakav problem,ee sad što će malo jače mirisat…aa moj bože,ekonomičnost prije mirisa.

Sefket
Gost
Sefket

Sigurno tako pojacavaju efekat punih obrva.

Žena
Gost
Žena

Haha…piiii

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Ja imam ves koji nosim 4 dana! 1-og dana normalno, 2-og izvrnem naopacke, 3-eg prednji dio okrenem nazad a 4-og isto prednji dio nazad samo jos izvrnut naopacke!

Vijesko
Gost
Vijesko

Samo to je Crna Gora čekala!

Send this to a friend